tisdag, april 15

Kameliadamen goes Nazi...

Ibland är det skönt att man inte är socialdemokrat ! Tänk så mkt dumt jag hade kunnat säga då ;-)))

Lilla jag har gått och skaffat mig luftrörskatarr. Hur lyckas man fortsätta vara sexig när man rosslar som en döende så fort man tar ett andetag ;-) jag är ju inte direkt kameliadamen…

För övrigt så har jag gett upp, jag tänkte för en gångs skull ha blommor utanför fönstren i mina små blomlådor, men eftersom temperaturen är mkt hög här under sommaren, mellan 40-50 så behövs det rätt ståndaktiga blommor…

Så till helgen åker jag till Ikea och köper plastblommor och kör ner i dem istället.

Varenda blomsteraffär som jag varit inne i har inte haft ngt annat än nästintill halvdöda balkongblommor.

För övrigt så fick jag syn på en hjälm när jag var ute i söndags och fikade med Florre, en sån där cool hjälm som alla amerikanska Harley Davidson innehavare har, tyvärr så hann jag inte fråga var killen köpt den innan han drog iväg i ett muller…

Idag tänkte jag att jag skulle försöka sätta mig och sy lite på alla de saker som hamnat i hög för att fixas eller göras om.

Jag håller även på att översätter mina inlägg i Chulo eftersom jag tänkte ge mig in på den engelskspråkiga arenan istället.

2 kommentarer:

Luka(s) sa...

Vilken tur att jag inte är exilsvensk bög i Spanien, tänk så mycket dumt jag hade kunnat skriva då...

Ingborgs inlägg var verkligen inte det mest välgenomtänkta jag läst. Men att sätta likhetstecken mellan honom och ett helt partis åsikter är lite onyanserat, han verkar inte ha några förtroendeposter alls.

Det har däremot Federley, och han är omdiskuterad, förmodligen även på den borgerliga sidan.
Vilket kanske inte är så konstigt om man uttalar sig så här:
"– Kändisar behövs för att lyfta diskussionen och förändra unga människors syn på Israel. Carolina Gynning vore en önskegäst, säger Fredrick Federley."
"Tänker du bjuda utrikesminister Carl Bildt?
– Ja, men jag tror inte att han kommer, eftersom han är helt fel ute i Israel-frågan."
http://www.resume.se/nyheter/2008/04/10/federley-ordnar-pr-fest-fo/

Maleandro sa...

Lukas. När skall du inse att jag inte är intresserad av att vara politiskt korrekt? Det finns för många av den varianten, men det vet du säkert redan ;-)

Eftersom jag inte är socialdemokrat så är jag givetvis kritisk till dem precis som jag förmodar att du är till en mer moderat politik pga ditt engagemang?

Och för övrigt så tycker jag det är skoj att generalisera då det väkcer reaktioner ;-)