fredag, april 18

Vidriga Barn och Spöken

Vad är det som är så konstig med att en man ser efter sig själv, är smörjolja under naglarna detsamma som manlighet.

Jag skulle ju hellre få en kyss av Daniel Craig än av en svettig karl i rutig flanellskjorta som inte duschat på en vecka eller två.Men varför skulle det här vara så mkt värre än att tro på Gud. Jag har själv varit på seanser eftersom en av mina vänners mamma är medium, och jag skulle nog vilja påstå att det finns saker vi inte riktigt har kläm på ännu.

Så att göra narr av ngn på det här viset är att sätta sig på lite för höga hästar.


Skall man nu vara riktigt cynisk så är väl hela socialdemokratin som ett spöke, inte mkt verklig substans där mellan folket och de som bestämmer.

Mänskligheten har trott sig veta sanningen många gånger under vår utveckling men sedan fått lära sig att det inte alltid är som de trott. För två hundra år sedan så fanns inte ens cigarettändare, tänk er folkets reaktion på en sådan då ;-)

Jag tycker det är märkligt, gång på gång under vår historia så lär vi oss nya saker, ändå så tror vi att vi vet allt. Vem vet vad som kommer att uppfinnas om 50-100 år som kanske kan förklara ”spöken” och andra konstiga saker folk har upplevt genom historien.

Jag skulle faktiskt vilja vara så cynisk så jag påstår att folk som avfärdar sådana här saker som idioti är rädda och inskränkta, just för att de inte kan sätta ngn snygg liten etikett på det.

3 kommentarer:

Lancia sa...

Hörrö, glämde du bort att det faktiskt, för nån vecka sedan, var VI som är de rädda och inskränkta? ;) Skämt åsido, jag vill inte heller avfärda det då det, just som du skriver, uppenbarligen finns mycket som vi inte riktigt har kläm på. Även sånnahär saker är dock något man inte bör nämna att man 'tror' på om man inte vill bli kallad diverse saker av folk som inte tycker detsamma...

Lancia sa...

Förlåt om jag var otydlig, i inlägget ovan syftar jag givetvis på spöken och andra paranormala fenomen.

Angående Corinne-debatten: Jag tycker själv inte om barn, jag snarare tycker riktigt illa om barn faktiskt. (Något man heller itne får skriva om utan att bli kallad idiot). Meningen med MITT liv är iallafall inte barn, usch nej. Skönt som du säger att det finns fler tycker det...

Maleandro sa...

Lancia: Eftersom det inte finns några bevis för att det inte finns så tycker jag man skall försöka ha ett öppet sinne, herregud vi vet ju inte allt än om vår värld, det kommer nya grejor varje år som kullkastar allt vi trott innan.

Barn är inte riktigt min melodi heller ;-)