måndag, juli 21

Lite Mer Övergrepp

Jag är fortfarande lite småirriterad på vår kära lilla blondin ;-)

Precis som Ilva säger i sin kommentar i mitt tidigare inlägg om saken så handlar det mkt om oförstånd hos de svenska tjejerna.

Om jag nu skall göra en jämförelse mellan svenska och sydeuropeiska män så måste jag nog säga att de svenska männen förlorar stort.

Svenska män är jättefina och trevliga, men har någonstans förlorat sin manlighet om man nu skall kalla det ngt.

Nu är jag inte tillsammans med en Italienare men dock väl en Spanjor och jag tror inte skillnaden är så enorm då kulturen är rätt lika i båda länderna.

En spansk man är oerhört mån om den kvinna han dejtar, flörtar med, älskar, knullar... med andra ord oavsett intentionen så är han en kavaljer.

Dvs HANS kvinna är den mest vackra och underbara i hela världen även ifall hon skulle råka se ut som Pomperipossa och vara lika sexig som ett strykjärn.

Han bär hennes väska när de är ute, har ni någonsin sett ett svenskt muskelberg bära en liten paljettprydd väska för sin flickvän?

Oavsett tyngd på påsar och annat så bär han alltid henns saker.Han ser det som självklart att han alltid bjuder när de går ut, UTAN att förvänta sig sex som betalning, hans kvinna är en drottning, inte ett luder.

Skulle ngn kasta ett ovälkommet öga på henne eller besvära henne så drar han ut i strid för hennes ära.

Oavsett hur gammal kvinnan och mannen är så visar de känslor och hon får alltid höra att hon är den vackraste i hela världen..

Oftast, givetvis finns det ju idioter även bland de spanska männen som tror att de är mer värda än kvinnor, men som sagt oftast så är det kvinnan som bestämmer hemma oavsett vad det gäller.

Överhuvudtaget så finns det en passion mellan könen här som inte finns i Sverige.

Man kan välja att se det som negativt att mannen behandlar en kvinna på det sätt jag beskriver för hon blir ju ett ”objekt” ifall man tvistar till det som en sann feminist. Men om man ser det för vad det är, nämligen ridderlighet så blir det ganska annorlunda.

Jag tror det är därför svenska tjejer får spatt när de kommer hit ner till sydeuropa, de är svältfödda på den uppmärksamhet som de får här, men eftersom de inte förstår spelet så löper de hela linan ut vilket man inte gör.

Det gör man bara ifall man är ett luder eller en svensk kåt tjej som missuppfattar varför killen bjuder henne på drinkar och talar om hur vacker hon är.

Så för mig är valet självklart, hellre en sydeuropeisk man, än en svensk som vill dela notan för en gemensam öl.

Om ni vill läsa mer så surfa in till Blogge som gör en perfekt analys

Läs även det här innan du kommenterar

3 kommentarer:

Ilva sa...

Fast jag sa aldrig att det var oförstånd det handlade om utan att de ofta är svältfödda på manlig uppmärksamhet (och det beror på att de svenska männen inte flörtar etc., inte att det är ngt fel på tjejerna) att de lätt berusas av uppmärksamheten o inte vet hur de ska läsa av signalerna. Och de ger naturligtvis också fel signaler och då blir det lätt fel.

THE LOG sa...

Kan du inte bara byta namn på bloggen till något i stil med "Kampen mot jämställdheten" eller "Varför kvinnor är horor"?

Det här är andra gången jag hamnat på din blogg, första gången handlade det också om kvinnoförnedrande åsikter. Jag blir så illa till mods.

Maleandro sa...

Ilva: Jag menar inte att tjejerna är korkade men iom att de inte har erfarenhet så blir det oförstånd eftersom de inte vet hur de skall läsa av signalerna som du säger.

The Log: Om du läste lite mer och inte bara försökte hitta bevis på att jag "hatar"kvinnor så skulle du märka att det snarare är tvärtom, men jag anser att tjejer PRECIS som killar har ansvar för sina liv.
Och när du bedömer mig utifrån två saker du läst hastigt så gör du precis det som jag INTE gör, jag försöker läsa och se hur folk resonerar innan jag dömer ut dem.

Och vad exakt är det som är kvinnoförnedrande i mitt inlägg där jag funderar över Bellas beteende iom att jag själv och andra jag känner faktiskt har råkat ut övergrepp.

Är det bara killar som skall ifrågasättas men aldrig tjejer? Har tjejer inget ansvar för sina liv utan allt skall skyllas på killar oavsett vad tjejer ger för signaler, om det är så du menar så har vi nog väldigt olika syn på jämlikhet och lika ansvar