torsdag, oktober 23

Lika Barn...

Stackars lille Birro…

Lite lustigt att han reagerar över ngn som beter sig likadant som han själv gör mot andra. Han är ju inte direkt berömd för sin fingertoppskänsla när det gäller att gå över gränser.

Visst, jag håller med om att kommentaren han fått är hård, men som vanligt så lyckas han göra det hela till en PR-grej så att folk inte glömmer honom.

När det gäller bråket med Katrin så tror jag att hela grejen är uppgjord av tv 4, Katrin och Birro för att få så mkt gratis reklam som möjligt för ett urdåligt program.

Lite lustigt att folk som Katrin och Birro aldrig blir omskrivna för sina talanger utan snarare för alla dumheter de kläcker ur sig.

Å andra sidan så tror jag inte att vare sig Marcus eller Katrin hade varit ngt utan Peter och Alex.

På den tiden Birro och jag hade gemensamma bekanta så använde han sig av sin bror som inträdesbiljett till allt och framför allt för att impa på de tjejer han ville dra över, och sa de nej så var det ngt han nästintill inte kunde acceptera.

2 kommentarer:

Forestman sa...

"Lite lustigt att folk som Katrin och Birro aldrig blir omskrivna för sina talanger utan snarare för alla dumheter de kläcker ur sig."

Eeh.. reality check: du vet att Marcus Birro är en av Sveriges mest berömda nu levande författare va?

Jag tror han hade varit ännu större utan oket från sin halvgalne bror.

Maleandro sa...

Forestman: Du vet väl att berömd inte alltid är detsamma som kvalitativ.

Jag skulle tro att Marcus är mer känd för sitt gnällande än sin haltande poesi för den stora massan