torsdag, januari 22

Grisen Bella

Men nu tycker jag nog att Blondinbella är ganska fjantig, eller snarare rejält feg!

Det var faktiskt hon som startade det lilla ”kriget mellan sig och Katrin och Gynning. Att slänga ur sig att folk inte är bra rollmodeller och att de står för sjuka ideal är ganska otrevligt och givetvis så svarade både Katrin och Gynning på kritiken.

Jag måste faktiskt hålla med både Gynning och Katrin i det här fallet att de flesta är jäkligt besatta av sin vikt på det ena eller andra sättet, oavsett hur smal man än är så nog sjutton kollar man in lilla maggen då och då i spegeln.

Sedan kan man ju tycka att Katrin har ett sjuhelsikes språk när hon beskriver Blondinbella som en liten gris men det är ju faktiskt det hon är berömd för, sitt vulgära beteende.
Så att förvänta sig ett språkbruk a la Svenska Akademien är att vara ganska enfaldig.

Dessutom så tycker jag att Blondinbella ligger inne med en ful dubbelmoral, hela hennes blogg går ut på att sälja ” La Dolce Vita” och visa hur lycklig man är när man kan spendera pengar. Hur många tonårstjejer har hon fått att tro att lyckan ligger i en LV-väska eller en päls?

Hon sätter en ribba som få tjejer i den åldern kan leva upp till utan att behöva ta lån.
Visst tjejen är driftig som få, men hur driftig hade hon varit utan all den hjälp hon får ifrån sina medarbetare som vet hur man tjänar pengar på folks dumhet, eller snarare jakt på lycka.

Hon har själv gjort diverse förändringar på sin kropp och att då säga att man inte skall bry sig om sin vikt blir lite löjligt, en människa som bleker tänder, slipar hud, och har personlig tränare skulle nog jag beskriva som jäkligt besatt av sitt utseende.

Dessutom att ge sig in i en viktdebatt när man har kläckt att man tycker det är äckligt med feta människor som suttit på bussen innan henne själv blir ganska så löjlig.

Nej, jag tycker lite synd om Blondinbella och föraktar henne även en smula iom att hon är så pigg på att fördöma folk men sedan inte vill ta i skiten genom en debatt med de berörda.

Visst Katrin och Gynnig har ganska konstiga uppfattningar men de står för dem fullt ut vilket är värt respekt.

Så när Blondinbella nobbar både Kvällsöppet och Debatt så gör hon bort sig totalt. Vem bryr sig i långa loppet om ngn som inte kan stå upp för sina åsikter ansikte mot ansikte. Utan bara kan argumentera utan motstånd.Länk Ett

Länk Två

Länk Tre

Länk Fyra

1 kommentar:

Emelie sa...

Men det är ju inte så kul att läsa om banting hela tiden, huh? Jag har inte varit in på dendär Katrins blogg men hon kn ju inte kalla Bella för hycklare bara för detdär.. och Gynning... jadu, det ända hon skriver om att "Åh.. såhär ser jag ut utan smink blablabla" och ofta Bella är fejkförebild ._. Det är mer Gynningstyle! Bella får skit hela tiden men hon kämpar på i alla fall och skiter fullständigt i hatarna.. Det är jäkligt modigt! Och hon driver ett företag, en jätteblogg, Bellme och hennes klädkollektion ska komma ut ngn ggn och hon pluggar till advokat! Vad gör Gynning då? Nej hon sitter och chillar i soffan och skriver en massa blogginlägg om bantning -.-