onsdag, juli 15

Bojkotta Litauen

När man läser om Litauen och deras nya lag så blir man mörkrädd. Hur kan ett land som så gärna vill se sig som en del av Europa ha en sådan ålderdomlig syn på mänskligheten?

Tyvärr så tror jag inte så mkt kommer att hända även ifall nu EU skulle ta sitt ansvar och lämna in en protest gentemot lagen ifråga.

Kanske jag är hemmablind eller ngt, men jag kan inte förstå hur en människas sexualitet kan vara så hotande? Och speciellt inte för ett helt land.

Jag hade kanske kunnat förstå rädslan för oss om procentantalet homosexuella hade varit i storlek med dem som är heterosexuella, men vi är i genomsnitt sketna 10 procent av befolkningen, om ens så mkt.

Exakt vad är det som upplevs som så hotande med att vi föredrar att göka med ngn av vårt eget kön?

Det är ju bara när det gäller själva sexakten som man kan se skillnad på oss, när det gäller allt annat så är vi som alla andra, vi blir hungriga, ledsna, glada, arga, rynkiga, och vi har samma bekymmer med pengar, vädret, vad vi skall ha till middag och allt annat som heterosexuella.

Men av ngn anledning så fokuseras det enbart på vad vi föredrar mellan lakanen och ingenting på vad vi gillar för övrigt.

Det brukar påstås att homosexuella män är väldigt sexinriktade men gud vet om inte heterosexuella, både kvinnor och män är värre, de tycks inte vara kapabla att släppa intresset när det gäller våra könsorgan för att försöka se hur vi är som människor.

Inga kommentarer: