onsdag, juli 1

Michael Jackson och Porr

Visst är det sorgligt när ngn dör men i det här fallet tror jag banne mig världen har gått bananas…

Men det är så typiskt, för ett år sedan så var MJ världens skit och nu är han höjd till skyarna och hyllad för sin genialitet, som förresten mkt påminner om kejsarens nya kläder. Så himla bra var inte grabben.

Visst gjorde han catchiga låtar men inte direkt nyskapande. Men smaken är som baken…

I mina ögon så var han en ganska så tragisk figur tillsammans med en massa andra i Hollywoodindustrin…

Men ngt som förbryllar mig, varför alla dessa mediciner? Om han inte var extremt sjuk i ngn dödlig sjukdom, ok han hade uppenbarligen haft hudcancer som han nu var frisk ifrån så varför alla dessa heavy droger som hade kunnat söva ett land? Brukar det inte kallas för missbruk i andra kretsar?

Visst killen hade en hemsk barndom men man kan inte skylla hela sitt liv på föräldrarna, någonstans så finns det trots allt ett eget ansvar…

Och nu över till lite porr….

Ok, killen gjorde en
dundertabbe som råkade visa en porrbild på jobbet, men att få löneavdrag för ngt som man har i sin egen dator är väl ändå lite magstarkt.

För det var inte ngn olaglig bild överhuvudtaget, utan en bild på en normal kvinna. Om nu mannen vill ha näcka brudar i sin dator så är det väl hans ensak och så länge han vare sig porrar sig eller porrsurfar på jobbet så är det väl upp till honom vad han vill ha i sin lilla maskin.

Men å andra sidan då borde väl jag kunna kräva avdrag på lönen och en tillsägelse för den som råkar klicka på en bild och oavsiktligt visa sin fula unge på kalas… Det är ungefär lika logiskt!