söndag, juli 11

Lena Melin Om Det Köpta Sexet...

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker faktiskt hemskt synd om Littorin!

Det AB gör mot honom är rena häxjakten enbart uppbyggd på en okänd kvinnas ord.

Det som verkligen får mig att fundera är varför det är så fult med sex i Sverige när vi ändå skall vara så förbaskade liberala.

För om man nu skall vara kritisk så inte sjutton skötte Littorin sitt jobb som minister med kuken, så var han föredrar att stoppa den är egentligen inte relevant överhuvudtaget för hans jobb.

Att sedan som AB totalt förstöra hans rykte, familj och framför allt hans barn är inte ngt som jag kan tycka är lovvärt. Snarare tvärtom, det är djupt förkastligt i en demokrati som påstår sig värna om barn och deras rättigheter.

Man kan ju börja undra varför Anna väljer att berätta sin historia just nu och framför allt varför? Vad finns det att tjäna på i den här historien för henne, hon tycks ju inte ens vara hundra på att det verkligen är Littorin som varit hennes kund.En stolt och pk hora?

Och jag tycker hon känner helt rätt när hon säger att hon känner sig skyldig till att ha förstört en människas liv och relationer.
Och om nu AB är så mån om att få fram sanningen? Varför publicerar de då inte "Annas" verkliga identitet. Varför skall hon skyddas och inte Littorin då han faktiskt avgått och därmed är civil igen.

Lena Melin som driver den här hatkampanjen framstår som allt mer cynisk för varje svar hon ger på varför det är så viktigt att rota vidare i en människas sexliv.


Lena Melin rotar i Littorins skrev?

Det roliga är att hade det här skett i ngt annat land än Sverige så hade det bara blivit en notis längst bak och alla hade ryckt på axlarna åt det.

Här i Spanien tex så var det en minister som blev fångad på film när han hade dildo sex med sin älskarinna och sedan upplagd på youtube, inte ens hans fru tyckte det var ngt att bry sig om, dvs att hans sexliv blev offentligt.

Människor har sex så enkelt är det. Det innebär inte att det påverkar utövandet av deras jobb.

Eller skall man dra slutsatsen att Lena Melin skulle göra ett sämre/bättre jobb som reporter ifall hon var nygökad?

Det skrämmande med hela affären är att den är preskriberad och ”brottet” begicks innan Littorin blev minister, med andra ord medan han ännu var en privatperson.

Om killen nu köpte sex av Anna, so what? Går världen under?

De flesta av oss har gjort ngt i våra sexliv som vi är mindre stolta över. Hur många av oss har inte någon gång haft sex på fyllan och sedan insett vilket enormt misstag det var men inte är det skäl nog för att utsättas för den häxjakt som AB bedriver just nu.

Jag hade förstått ifall det hade gällt sex med ett barn eller ett traffickinoffer men det var en normal svensk kvinna som valde att bekosta sina studier genom att sälja sig som hora och för att sedan byta inriktning på sitt liv.

Alltså inget offer överhuvudtaget utan en stark svensk kvinna som nu väljer att förstöra för en annan människa genom att gå ut anonymt eftersom hon inte vill få sitt eget liv förstört… säger rätt mkt om henne som person eller hur!

Om det nu är så viktigt att folk får veta, varför då inte stå för sitt tidigare val att jobba som hora?

Vad kommer nästa skandal att bli enligt AB?

Filippa Reinfeldt struntar i bikinvaxa sig?

Lena Melins man rakar pungen som en sann porrstjärna?

Lena Melins systerdotter bröt mot lagen genom att gå mot röd gubbe och måste säga upp sig som sjukvårdsbiträde…

Eller hemskast av allt, de upptäcker att någon i regeringen inte sopsorterar!!!Jag kan inte säga annat än FY FAN för AB och Lena Melin!

Inga kommentarer: