fredag, juli 16

Strandad Man...

Herregud jag undrar hur länge AB skall hålla på och slingra sig när det gäller Littorin? För varje dag som går så får de allt mindre att hålla fast vid.

Stackars Lena Mellin gör mer eller mindre rena akrobatkonsterna för att försvara sitt urusla omdöme när det gäller publiceringen. Affären hamnar får allt mindre utrymme och hamnar längre och längre ned på sidan för var dag.Peter Siepen har skrivit en artikel idag om hur folk ser ut på stranden och jag tenderar att hålla med honom.

En del ser för jävliga ut på ren svenska. Det handlar inte så mkt om hur de ser ut utan mer om vad de har på sig.

Det är bara svenska och amerikanska män som har på sig korta långbyxor när de badar, resten av världen har insett att 20 meter tyg är lite hindrande i vattnet.

Det innebär inte att man måste ha på sig string eller supertighta speedos.
Själv tror jag att det inte handlar så mkt om själva badbrallan utan mer skräcken för att få sina genitalier bedömda.

Trots att Sverige skall vara så naturligt och liberalt så är svenska män livrädda för att bli uppfattade som sexuella. De avfärdar det mesta de skyr med den uttjatade frasen att det är bögigt…

Om de för en sekund stannade upp när de är på väg upp ur vattnet och tittade ned så skulle de få se att deras juveler är precis lika avslöjade och faktiskt ser ändå mindre ut pga allt tyg.

Jag tycker Peter har rätt i mkt av det han skriver, spec det där att så folk har gift sig och ynglat av sig så tillåter de sig att förfalla totalt.

Jag ser det som att de indirekt dissar sin make/maka genom att göra det, ok man behöver inte se ut som Siepen i kroppen men man kan ändå ta hand om sig själv och framför allt paketera sig själv lite mer snyggt.
Det handlar inte om att dölja vem man är. jag är rätt övertygad om att den äkta hälften vet hur man ser ut en söndagsmorgon med bakfylla, utan det handlar mer om att visa uppskattning av partnern genom att göra sig fin för honom/henne. Helt enkelt att partnern fortfarande är värd att anstränga sig för.


Inga kommentarer: