onsdag, oktober 27

SKÄMS!

Jag blir så grymt förbannad när jag läser om Åkesson och Nobelfesten!

Varför skulle han få gå? Väljer man att ha åsikter som inte ses som rumsrena i ett samhälle så får man också ta konsekvenserna.

Och givetvis drar alla igång valsen om att folk skall behandlas rättvist utan en tanke på vad Åkesson symboliserar.

Skulle någon ens komma på tanken att bjuda in en person som anser att kvinnor hör hemma vid spisen och att de är mindre intelligenta till en feministorganisation…

Men som vanligt så är de flesta svenskar så förbannat rädda för att sätta ned foten och faktiskt visa att vissa saker inte är okej.

Låt mig klargöra en sak! Det kvittar om vi köper upp vartenda ljus i hela Sverige och tänder upp dem på något torg, eller ifall vi lindar in oss i olikfärgade band från topp till tå. För INGET av de här sakerna stoppar rasism, förtryck, tortyr osv.

Det som stoppar är att vi, dvs DU och JAG sätter ned foten varenda liten jäkla dag för att visa att vi gör motstånd.

Det är inte ofta jag säger fula saker om Sverige till min man, men idag så var ett undantag.

För det som jag avskyr med oss svenskar är att vi är så förbannat rädda för att säga ifrån eller markera.

Så fort något blir obehagligt eller jobbigt så föredrar vi att titta åt andra hållet och tro att saker skall försvinna av sig själva, det var den formen av beteende som tillät Hitler att döda ett antal miljoner människor.

Av någon anledning så föredrar vi att lägga på locket på vissa saker och sedan säga att vi minsann gjort vår plikt genom att sätta på oss ett litet band och tända ett ljus.

Sedan kan vi gå i taket för skitsaker som att någon stackars jäkel råkar haft sex och kräva att personen skall avgå trots att människan inte på något sätt involverar sitt könsorgan i arbetet.

Nej, idag kära medsvenskar så skäms jag över er, för mkt kan man säga om mig men nog fan säger jag ifrån när något är fel oavsett hur mkt obehag det än kan ge mig!

Och den här bilden tillägnar jag alla Sverigedemokrater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Därmed har du tydligt förklarat att i Sverige så får man inte tycka vad man vill trots en påstådd Demokrati.Då vet vi nu din åsikt om detta din lilla Nazist.

Josefin

Maleandro sa...

Och du min kära Josefin är en idiot.

Eftersom jag är mkt starkt för demokrati så är det helt okej att du tar till billiga knep och kallar mig nazist trots att jag så uppenbart inte är det.

Och jag i min tur kan lugnt tycka att du är lite mindre intelligent eftersom du inte kan läsa en text ordentligt och förstå vad som sägs.

För jag säger nämligen inte någonstans att man inte får lov att tycka vad man vill, det jag däremot säger är att man måste ta konsekvenserna av det.

Låt mig ge dig ett exempel som du kanske förstår lite bättre.

Väljer jag att tycka illa om smålänningar och sedan tror att jag skall få gå på fest hos Ingvar Kamprad så borde hans uteblivna inbjudan inte komma som en alltför stor överraskning då han är mkt stolt över sitt småländska ursprung.

Förstår du lite bättre nu, eller anser du fortfarande att Ingvar måste bjuda hem en person som ogillar honom pga hans hembygd.