måndag, november 8

Bordell Madame?

Idag fanns det inte mkt att kommentera om det som skrivs i tidningarna…

För jag skiter både i Petter, Kungen, skytten, Kikki och spioneri

Trots att det är ett bra tag tills vi flyttar, vi vet inte ens vart vi skall flytta, eller snarare Florito vill flytta till Danmark och jag till England så det mest troliga är att det blir det brittiska öriket. ;-)

Men som sagt trots detta så ligger jag redan i startgroparna för hur vi skall ha det inredningsvis.

Min ultimata önskan är ju att lyckas sätta ihop ett hem som jag aldrig tröttnar på, och det är svårt med tanke på att jag tröttnar och vill göra om efter ett halvår, framför allt färgmässigt så tröttnar jag väldigt snabbt.

Så jag funderar lite på att gå på de färger som jag alltid har varit svag för när det gäller möbler och inredning. Svart, rött, lila och guld. Jag vet det är rena bordellfärgerna men vem vet jag kanske var en madam i mitt förra liv ;-))

Så igår roade jag mig med att surfa runt hos bla Juliettes Interiors och det här är några av sakerna jag fastnade för…

Som ni ser så är jag inte direkt förtjust i den svala nordiska stilen utan jag vill att mina möbler skall ta plats och märkas precis som jag ;-)

(Om ni klickar på bilderna så blir de större)

3 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Gillar inte heller den svala och avskalade stilen.

När dagen kommer, när Stephan och jag har ett eget hem igen (just nu är vi ju inneboende i ett giganthus... där vi har fyra rum för oss själva... med de är ju ganska möblerade) ska det vara mycket av alla våra kitschiga grejor och uppstoppade djur.... fast LITE färre än förut.

Fast redan nu kommer vi att få ett "bordellrum" som TV-rum. Röda tapeter och röda sammetsgardiner finns redan... och snart kommer vår mörkröda hörnsoffa. Ska nog piffa till det med lite guldkuddar. :-)

Rexxie sa...

Var hittade du den lilla röda soffan? Den skulle jag kunna tänka mig när som helst!

Maleandro sa...

Mamsen:
Nej jag tycker det är svårt att få det riktigt mysigt när det är så där avskalat och bleka färger överallt. Jag är en sån där som vill ha ett ton med kuddar i soffan, stora pälsplädar och massor med ljus i olika storlekar på bordet. Ditt TV-rum låter som ngt i min smak ;-)
Apropå guldkuddar så hade de några ursnygga på Zara Home i vårasRexxie: Den hittade jag här:

http://luxury-furniture-design.com/category/furniture-design/