fredag, november 5

Kungen och den rosa chimpansen...

Varför är det så himla intressant med vem kungen nuppar och har nuppat?

Visst jag kunde ha förstått ifall det hade varit en misstänkt spion a la Mata Hari, men uppenbarligen så skall det ha det varit blonda och storbystade tjejer.

Något som de flesta äldre män verkar går igång på ifall de har chansen.

Blir kungen en sämre statschef om han nu har nuppat runt som det påstås? Det enda som han blir dålig på är att vara en äkta man och det är Silvias problem inte resten av Sveriges.

Eller kommer vi hädanefter att få
läsa historier om hur Lars Larsson drog iväg på disco och hånglade upp baltiska brudar under tjänsteresan. Och innebär det att han inte längre kan sköta sitt jobb som kamrer på bokföringsbyrån. Kommer vi alla att få det svårare tack vare Lars snedsteg när vi behöver få vår bokföring gjord.

Nej, den enda som lider är Lars fruga.

Tänk om folk kunde inse att det är en milsvid skillnad mellan att nuppa och jobba, ja såvida man inte är prostituerad men det är en helt annan fråga.

Om Kungen så tycker om att lägra rosa chimpanser med grön rosett i häcken så är det inte resten av Sveriges business. Det är ngt mellan honom, chimpansen och Silvia.

Vem vet, kanske Silvia och kungen har ett deal där han får lov att hoppa över skaklarna om hon kanske lider av vestibulit?

Oavsett skäl så är det inte något vi borde bry oss om, lika lite som vi skall bry oss om vad grannarna gör i sänghalmen.

Eller är det så illa med svenska folket och vår självgodhet att alla måste vara små helgon för att duga.

Och btw varför är det så förvånande att hans kompisar
inte skvallrar på honom, är det inte just lojalitet som vi förväntar oss av våra närmaste vänner oavsett om det gäller sexuella snedsteg eller magdiarre på semestern i Thailand.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte vill vi ha en kung, riksdagsledamot eller vän som utnyttjar andra människor. "Andra" kan också vara kvinnor, även thailändska.
Inte intresserar jag mig för kompisarnas sexliv, men visste jag att de utnyttjade andra sexuellt skulle jag nog sätta ned foten. Hårt.
För övrigt kan man nog stå ut med svaga män som låter sig förföras hur lätt som helst. Så länge de inte har någon makt.
Femina