lördag, september 29

Ignorance in Leather

Det är lustigt, sedan jag var inblandad i det där bråket på det spanska forumet, eller kanske var det när jag klippte av mig allt håret. Det är som om jag över en natt har bytt personlighet eller ngt. Jag har alltså totalt adopterat det spanska sättet att förhålla mig till andra, dvs att jag är det mest gudomliga som går i ett par skor ;-)

Iofs så tyckte jag väl det innan också men försökte dölja det lite mer...

Men nu är jag spanskare än spanskast, Florre är helt chockad, men det är som jag sa till honom, varför göra ngt halvdant när man kan göra det mest, bäst och värst!

Jag har till och med börjat tränga mig före i köer och det har jag aldrig gjort i mitt liv förut och det är urskoj om jag skall vara ärlig.

Dessutom så tror jag faktiskt att det är bra för ens självbefinnande att få vara så där gräsligt ego, bara man lyckas hålla fast vid vetskapen om att man inte är bäst sas.

För på ngt sätt så är det befrämjande för självkänslan att utgå ifrån att man alltid är bäst och vet mest. Man lurar sig själv lite, kan tänka mig att det är lite som när man ler utan att vara glad och tillslut så blir man glad därför att kroppen tror det pga skrattmusklerna.

Nu låter jag så där kvasifilosofisk eller hur, men testa så får ni se.

Hade jag varit en smart entreprenör så hade jag startat kurser och tagen oförskämt mkt betalt ;-)


Igår gjorde jag färdigt nästan alla smycken som min modell skall ha på sig när jag launchar tävlingen. På eftermiddagen så sprang jag på stan med henne på vild jakt efter ett par långa Gildahandskar, och ett par bilhandskar till mig.

Det gick inte att uppbringa ngt av handskparen, däremot så kom jag hem med ett par torgvantar och en läderslips
Nu har jag precis postat mitt brev i det spanska forumet där jag mer eller mindre kallar dem rasister och att de kan ta alla sina katter och stoppa upp ngnstans och att jag dessutom inte har ngn som helst intention att lämna forumet, tvärtom!

Ni kanske tycker jag är dum som inte ger upp, men sanning och säga så tål jag inte den typen av folk som har den typen av åsikter, både när det gäller mig själv och andra.

FÖRDOMAR OCH IGNORANS

SKALL ALLTID BEKÄMPAS!!!

Jag kan ibland bli jäkligt förundrad över folk som säger att de ogillar de här sakerna men istället för att säga emot och göra sin röst hörd hellre håller käft eftersom det är enklare och inte kräver så mkt engagemang, för mig är det fegt!

Förmodligen uppfattas jag som en pitbull av många men uppriktigt sagt så skiter jag i det, för mig är det väldigt viktigt att sätta ner foten och markera vad som är ok och inte ok. Har folk problem med det så får de finna sig i att jag ber dem dra.

Kanske är jag lite som stackars Quixote som kämpade mot väderkvarnar, men jag klarar inte av att blunda även om det skulle vara enklare på alla sätt. Förmodligen så lär jag dö med orden jag protesterar på läpparna ;-))

Nu skall jag ägna mig åt att driva Florre till vansinne med att hänga upp tavlor och allt annat som skall hänga på väggarna, och tro mig, jag skulle kunna få Dalai Lama att tugga fradga när det kommer till inredning och hur det skall se ut!
Och ikväll skall jag gå ut och supa skallen i bitar och dansa häcken av mig ;-)))

3 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

På dem bara.

Nu är vi för långt ifrån varandra, jag har ett par svarta långa handskar när någonstans! Och jag håller på med mina gardiner och min sänghimmel till sovrummet. Kalt på väggarna därinne dessutom, förutom en väldigt gudlig tavla och ett Maleandrohalsband som hänger där ständigt som prydnad när det inte hänger om min hals! :-) Lite inspiration till mer väggprydnader saknas, visa bilder på ditt nya rum när du är klar!

The Pale Green Woman sa...

Dessutom spelar jag tango på högsta volym. Grannarna tror nog att jag är tokig.

Maleandro sa...

Jag har fortfarande inte fått tummen ur och sytt gardiner :-(
Låter tjusigt med sänghimmel och tofshalsband ;-)

Tango är coolt, har de problem så får de skaffa öronproppar

Skall be Florre fota alla dammråttor :-))