fredag, mars 30

Adamsdräkt


Med en bra fotograf så....

måndag, mars 26

Tant Myra på upptåg

Hos Live Pet kan man skapa sina egna små raringar


Tant Myra

lördag, mars 24

Baby Jane?

Min baby har blivit stor.....och glupsk ;-)


fredag, mars 23

Att kunna älska är en gåva

Jag blir så trött....gled runt och kollade lite vad folk skrev om att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, de flesta är positiva, men så klickar man in sig på länkarna till de olika tidningsartiklarna i ämnet där man även kan lämna kommentarer och genast så ser man hur folk är totalt rabiata i sin övertygelse om att det är fel att älska och vilja gifta sig med ngn av samma kön.

Uppriktigt sagt så blir jag sorgsen och förbannad, skall det vara så svårt att se saker ur ett annat perspektiv än ens eget?

Kan de här människorna ens föreställa sig hur det skulle vara att leva i ett samhälle som överallt direkt och indirekt talar om att det man känner är fel.

Tänk er om samhället de senaste tvåtusen åren bara hade promotat homokärlek, dvs alla lagar är för de av samma kön.....inbjudningar ställs till man och man, kvinna och kvinna....folk skrattar och hånar dig för att du råkar gilla ngn som inte ser ut som du.....folk anser att de kan slå dig på käften just för att du inte vill leva med en man ifall du nu är man själv....kyrkan och dess präster säger att du kommer att brinna i helvetet just för din kärlek.....din familj kanske förskjuter dig för evigt just för att du inte vill leva med Anna utan med Olle istället.....all reklam visar sexiga situationer där allt går ut på homosex i varierande grad.....så fort du försöker kämpa för dina rättigheter så vrålas det om en heterolobby som tar över samhället....arbetsgivare kunde tidigare diskriminera dig likaså hyresvärdar ifall de misstänkte något osv i all oändlighet

Förstår de här människorna hur det är att inte kunna se ngt som visar det man själv känner i form av reklam, erbjudanden, resor etc, saker som heterosexuella tar för så fruktansvärt självklara.


Men det var inte så länge sen både kvinnor och negrer hade ungefär samma status som många av de som är mot homosexuellas rättigher tycker idag, jag undrar ifall ngn skulle tycka det var ok om vi återföll till de värderingarna?

Det Perfekta Livet

Det är synd om mig, jag har gått på myten om det perfekta livet.

Jag vill sitta i en vansinnigt exklusiv joggingdräkt i grafitgrått i min lika jäkla perfekta trädgård i mina specialdesignade trädgårdsmöbler i teak och dricka mitt morgonkaffe och nypressade apelsinjuice.


Bakom mig ligger villan som är så stor så att den givetvis har ett namn. Hela huset skulle vara inrett i sval nordisk stil i grått, beige, vitt och som accentfärg lite svart här och var. Varenda liten teknisk pryttel som är uppfunnen för att underlätta livet skall finnas installerad, och givetvis skall jag ha ett litet hembiträde som är en jäkel på att vara osynlig.

Mina garderober skall vara färgkoordinerade och allt som inte hänger i plastskydd skall ligga i vackra askar, och givetvis är alla är i samma färg.

Mina hundar skall vara väluppfostrade och vackra och tas om hand av ngn annan så att jag slipper hundhåren på mina Guccibyxor.

Maten skall levereras från närmaste saluhall så jag slipper besöka någon mataffär och tvingas bestämma vad jag skall äta, utan det får någon annan göra.

Med andra ord jag vill ha ett perfekt liv där allt är lagom och bra, inget som stör och förstör.

Jag vill helt enkel ha ett liv där jag symboliskt kan hänga på mig ett pärlhalsband som jag ärvt av mormors mor till mitt lilla angoraset i milt rosa eller gult. Där jag är evigt leende och vänlig, men aldrig egentligen bryr mig

Detta är då vad jag har idag...

Iofs så sitter jag i en tjusig våning i innerstan, men den ser inte riktigt ut som jag skulle vilja

Blommor är inte att tänka på, de dör i sommarvärmen som ligger på ca 45-50 i juli.

Hundarna är allt annat än perfekta, Niko är gammal och ful och fiser konstant så man nästintill behöver gasmask, Benji är rabiat galen i att tugga och bita en, plåster är numer en självklar del av min kropp, kläder, kuddar och allt annat löst hamnar på ngt mystiskt vis under nätterna som madrasser för dem. Katten är totalt galen och stirrar vilt på en om hon inte får ta ens mat från tallriken när man äter.

Själv irrar jag omkring i ful trasig morgonrock alt linne och kallingar under dagen muttrandes mitt dagliga mantra om att jag måste städa samtidigt som jag dräller cigarettaska från fimpen jag har i mungipan, för att inte tala om alla kaffemuggar med kallt kaffe som jag ställer ifrån mig överallt.

Mina garderober skulle kunna platsa i en krigszon, inget hänger, allt ligger i högar och dessutom fullt av hund och katthår så det går inte att använda...och färgmatchat....pfft, glöm det.

Det enda jag lyckas med är att mata diskmaskinen en gång om dagen och då anser jag att jag gjort mig förtjänt av en medalj....


BTW, är det ngn som vet hur det är att bo i Kanada?

torsdag, mars 22

Gott och Blandat

Jag bara undrar hur dumma är folk som tror att Madonna själv har tagit fram den här fula kollektionen, herregud tanten har väl bara satt en stämpel med sitt namn på, allt för att tjäna pengar på korkade tjejer och kvinnor


Blivande kund?


Det här är ju bara för dråpligt,allas vår lilla sessa skall tydligen göra om sin lilla blogg och ge ut den i bokform, kommer hon att ta med brandfacklorna och gaskamrarna i den, eller hennes ngt förvirrade förklaring på vad nationalsocialism är, jag antar att boken till största del kommer att finansieras av Nelly och Asos som hon så intensivt lobbar för, kanske vore det bättre att ge ut en postorderkatalog

Stackars lilla Bobbys mamma som sitter och skriver i fängelset, inte lätt att ta död på sitt eget barn inte

Och blir man aldrig av med den här mannen, precis när man trodde att han dragit sig tillbaka så skall han in i rutan igen, dessutom så är han ful

Skall det vara så svårt att få fram en snygg statsminister???

tisdag, mars 20

Inavlat Skvaller

I förrgår fick jag äntligen tag i The Devil wears Prada, kunde aldrig se den på bio eftersom de dubbar allt till spanska, och hur kul är det att höra Meryl prata spanska?

Men jag måste erkänna att jag blev besviken, visst filmen var ”gala” med alla dessa tjusiga kläder och jäkla modellmänniskor, men speciellt trogen mot boken var den inte. Hade jag inte läst boken innan så hade jag förmodligen älskat filmen hysteriskt som bara en galaglamourbög kan göra, och varför i herrans namn Anne Hathaway? Meningen var väl att människan skulle vara ful och inte se ut som en ny Julia Roberts med annan hårfärg, iofs så är Julia ojämförbar, men ändå?

Det här tycker jag är så svinkul, visst bloggen kanske är superelak men gud vad jag njuter när jag läser....och det här gör det ju ännu roligare. För er som aldrig hängt med de ”rätta” så kan jag avslöja att det faktist oftast är de som ser snällast ut som är de jävligaste på alla sätt. Inte för alla pengar i världen skulle jag vilja återvända tillbaka till den världen, inte när man vet hur smutsigt det egentligen är, trots all tjusig yta

Igår var jag och tränade på gymmet, och för första gången i mitt gymliv så var jag inte extremt välmatchad och färgkoordinerad, jag såg ut som en mupp från fraggelberget nästintill, men nästa gång så.......

Äntligen så börjar funderingarna på när, var och hur runt bröllopet bli lite mer konkreta. Skall jag vara ärlig så visst skulle jag vilja ha ett supermegabröllop med alla tillbehör men det skulle aldrig funka i dagsläget av div orsaker så....Hade det inte varit för att jag är grymt sugen på presenterna så hade jag lagt ner allt o knutit hymens band i gympaskor och shorts, men nåt skall jag ha för all skit anser jag ;-)

Igår var jag dessutom en stor bitch på Florres jobb....Laura som skall flytta till Italien har fortfarande inte hört ngt av sin boss, och hon var allmänt hysterisk.....jag sa att hon skulle försöka hitta ett jobb här istället men som alltid så skall allt skjutas upp till mañana....sa att det är ett rätt dumt sätt att tänka....och då sa hon att så är det i den akademiska världen....och då såg jag min chans och berättade hur det var i Skandinavien och hur Florre hade blivit bemött i Sverige och skillnaderna mot Sevilla.....och talade också om hur mkt jag föraktade de lätt retarderade aporna som jobbar i labbet här och anser sig vara Einstein nästa....behöver jag säga att det var väldigt tyst i labbet under mitt lilla föredrag ;-)

Inte så snällt kanske, men med tanke på hur otrevliga de är mot både mig och Florre så kan de få höra hur korkade de är och att den Sevillanska gästfriheten suger rejält och att Andalucia är stället där alla är inavlade med varandra.

På lördag så skall vi på fest just för en av de inavlade som tar sin lilla examen som doktor..... ;-)

lördag, mars 17

Äktenskapet och Kyrkan

Tydligen så får vi lov att gifta oss i kyrkan nu, och det är väl rätt käckt antar jag men jag undrar hur mkt det egentligen förändrar? De som anser att homosexualitet är en abnormitet och emot bibeln kommer förmodligen att fortsätta tycka det och dessutom försöka sätta press på de som inte vill viga oss.

Det jag funderar över är hur många av dem som vill gifta sig i kyrkan gör det för att sas få ett ok av Gud? Eller om det bara är känslan av att glida ner för mittgången medan ngn skraltig organist spelar bröllopsmarchen.

Själv tillhör jag nog de sistnämda, visst jag skulle gärna gifta mig i kyrkan men inte för att få det där stora okejet, inte när jag vet att det finns så många som anser att jag är en styggelse, det där föraktet färgar faktiskt ens bild av vad som är rätt och fel så även om jag VET att jag är lika mkt värd som de heterosexuella så kan ibland känslan dyka upp att kanske trots allt ändå inte, och det beror inte på sviktande självkänsla utan mer pga hjärntvätt. För de heterosexuella har ett övertag iom att deras ”äktenskap” är mkt gammalt och traditionsbundet medan vi homosexuella inte har så mkt att falla tillbaka på när det gäller det, utan det är ny mark som måste gås in och det lär ta ett bra tag innan traditionen sas säga sitter där i ryggmärgen.

Dessutom så tycker jag att kyrkan gör som den alltid gjort, den ger med ena handen och tar med den andra, i det här fallet när det gäller ordet äktenskap, det skall endast omfatta män och kvinnor, inte samkönade förhållanden. I mina öron blir det lite som när ngn påstår sig vara fördomsfri och säger att homoseuella är lika mkt värda men han/hon vill inte ha dem i sin närhet....lite som om jag skulle säga att negrer är lika mkt värda men jag vill inte ha dem i mitt bostadsområde, visst låter jag rasistisk trots mitt intygande om motsatsen.

Så visst är det ett lovvärt steg av kyrkan men jag tycker ändå samtidigt att de inte gör en enda rörelse framåt.

Det som fascinerar mig med motståndarna är att de endast anser att homosexuella skall följa reglerna i bibeln, dvs vi är syndiga och skall helst stenas till döds, men allt det andra som sker i dagens samhälle, sex innan äktenskapet, otrohet, skilsmässor, moralistk förfall som enligt bibeln är lika hemskt är enligt dessa människor en helt annan sak....deras logik haltar betänkligt, jag har många gånger försökt att få svar på de där frågorna varför jag är så mkt värre än ngn som skiljer sig, är otrogen, stjäl ngt etc men de lyckas aldrig ge mig ett svar som låter genomtänkt utan endast det står i bibeln...

Därför tror jag inte att jag kommer att gifta mig i kyrkan trots att den blivit så modern och framåtskridande, så länge ordet äktenskap inte innefattar det jag och min man har ingått så får det vara för min del, för i mina ögon så är jag negern som inte är välkommen i grannskapet....så jag fortsätter att planera mitt alternativa bröllop där ordet äktenskap även gäller mig och min blivande man

Några som dock lär jubla är de som arrangerar och fixar bröllop, en ny grupp att blåsa på pengar......

fredag, mars 16

Spermieväskan

Apropå väskdebatten så sydde jag den här av en stuvbit som jag hittade på Ikea, jag hade tänkt använda den själv men Florre sa att den var lite väl "pluma", dvs fjollig.....så nu tänkte jag fråga er om den är det?


Vad kan man säga???

Jag trodde grejen med att bli kändis var att man fick råd med en stylist som gjorde en snygg....


The Olsen twins


Courtney Love


Jennifer Lopez



torsdag, mars 15

DragQueen med Converse

Idag har jag varit hos en dermatolog som såg ut som en megadragqueen, jag var så fascinerad så jag hörde inte ett ord vad hon sa.

Imorgon så får jag en diskmaskin....jippiehippie

Och snart får jag min nya hjälm som matchar lilla Gloria perfekt...och jag har hela frysen full av glass! Och dessutom så är det nya Converse på gång....

onsdag, mars 14

Dumma Män

Såna här resonemang gör mig alltid så provocerad så jag får lust att skaka om folk. Det är bara att konstatera att de flesta män är otroligt dumma i huvudet och jäkligt osäkra på sin lilla snopp.

Jag bara undrar hur en väska som företeelse kan anses vara feminin? Jag kan förstå design och färg men som hjälmedel för att bära runt olika saker man behöver.....

Då antar jag att även flyttlådor är feminina eftersom man måste stoppa ner saker i dem....den lilla verktygslådan....herregud det är ju faktiskt en form av väska....den lilla saken man stoppar ner laptopen i....kan det vara en väska....nej...det är nog ngt annat....

Uppriktigt sagt så tycker jag hela resonemanget är så sjukt....skulle man vara mindre man för att man råkar slänga en manbag över axeln.....och hur fult är inte ordet manbag? Det låter ju som pungpåse eller ngt......är det så farligt att kalla en väska för en väska?

Det här är en av anledningarna till att jag aldrig riktigt har gått igång på nordiska män, de är alldeles för flesiga.....de är så upptagna med att kolla av hur man skall vara som man så att de glömmer att vara män.....och har så mkt konstiga regler så man blir rädd....men jag tror tyvärr att det är ett resultat av den socialistiska hjärntvätt som pågått under så lång tid i Sverige....folk skall vara lika oavsett hur de än är och vilket kön de kan tänkas tillhöra.

Nu menar jag inte att män ska vara som grottneanderthalare men, lite mer jäklar anamma kanske hade gjort dem gott, detta gäller även kvinnor som är lika mesiga. Hur kul kan det vara att leva ett liv där man hela tiden styrs av vad grannen tycker om en.....herregud grannen säger att en man inte bär väska och frugan skall ha ett rosa förkläde.....that’s it liksom...och därför har inte män väskor.

Det lustiga i hela manbagsnacket är att som man ha en ryggsäck är helt ok.....men hallå det är väl för fan en väska med.....snacka om att ljuga för sig själva......

Det lustiga är att här nere där män skall vara så maskulina och håriga så har var och varannan man en liten väska.....och inte är de mindre män för det, de tom bär väskan åt sina flickvänner och fruar för det är det en man gör när han visar omtanke....men det har nog de svenska männen missat tror jag ;-))

tisdag, mars 13

Öppet var det här

Tydligen så var det väldigt många som tog väldigt illa upp och personligt att jag låste bloggen ett tag, skall jag vara ärlig så förstår jag inte riktigt resonemanget, lite som att besöka ngn som är allvarligt sjuk på ett sjukhus och sitta och berätta hur synd det är om en själv....men det kanske är normalt vad vet jag.....

Själv hade jag nog undrat varför och ifall det kanske hade hänt ngt.....

Så nu har jag öppnat den igen så att alla skall slippa känna sig personligt förolämpade..... ;-))

Dock tänker jag även fortsättningsvis avgöra om, och ifall jag vill svara i telefonen när det ringer....

För övrigt kan jag meddela att våren def är här.....jag är superförkyld.....och jag satt och tröskade igenom 9 timmar av Battlestar Galactica igår kväll och natt och svepte i mig Bailys glass från Ben and Jerrys

måndag, mars 5

Los Borgias

Såg Los Borgias igår, mkt bra film om man gillar renässansen....
Uppenbarligen så var inte Lucretia den vilda giftmörderska som jag alltid trott, utan mest en bonde i hennes fars och brors våld, däremot så tycks hon ha haft ett mkt utsvävande sexliv ;-)

Ryktena om henne tycks ha uppstått genom en pjäs av Victor Hugo på 1800-talet

För övrigt så tänker jag ta en liten paus i bloggandet, vi får se när jag kommer tillbaka

Hasta luego chicos :-))

fredag, mars 2

Sången till AB

Allvarligt, det här var nog ngt av det dummaste jag läst i schlagersammanhang....Jag tror att stackars EBU har fått spatt, nog för att texten handlar om krig och vapen men inte sjutton står det ngt om att det skulle handla om Iran, lustigt, folk får stå mer eller mindre halvnakna och fladdra med läpparna eller göra helikoptern och sjunga om hur de gökat hela helgen, men att faktiskt sjunga ngt som skulle kunna ha lite relevans är tydligen farligt, folk skulle ju kunna inse att det finns viktigare saker än Eurovision ;-)

Apropå sjunga så har min lilla gubbe fått dåndimpen även han, han har lovat att lilla jag skall sjunga på en födelsedagsfest på tisdag.....Det är hans kompis Laura som fyller år och har frågat om hon kan få ha sin fest här, vilket han också lovade utan att säga till mig....och nu låter jag som en kontrollerande bitch men jag vill gärna bli informerad och kanske tillfrågad också.....damen ifråga tänker ha ett caipirinha-party och känner jag henne rätt så lär det bara bli en halv oliv som tilltugg....hon är en smula bohemisk om man säger så....så jag har sagt till Florre att jag fixar tilltugget....även om det är hennes party så är det mitt hem....och jag vill gärna att det blir så trevligt som möjligt....jag kontrollfreak....näedå...inte alls

Åter till det där med sången, jag har alla jäkla papper och noter i Svedala....plus att jag har inte sjungit på flera år så jag låter som en gammal hes ko som försöker joddla....så på ett par dar skall jag allstå lyckas fixa min gudomliga röst och hitta ngt att sjunga....iofs så har jag bestämt mig för att sjunga Summertime av Gershwin...den är lätt och cool...och i värsta fall kan jag sjunga den acapella

Så nu vet ni vad jag skall ägna mig åt i helgen.....

Aj, måste ju även berätta att jag har skaffat mig en blogg hos AB....det verkar vara lite mer drag där emellanåt än här.....så jag får väl försöka tillägna mig det bästa av två världar ;-))

torsdag, mars 1

Svårförstådd Shopping

Hmmm, nu får jag nog börja tänka på hur jag skriver,
uppenbarligen så är jag inte spec lättläst ;-)

Enligt
LIX-testet så hamnade jag på 82 med den här texten, kanske jag skulle satsa på att bli byrådirektör

Testet hittade jag via
mamsen som lagt ner stickningen

Förutom att skriva svårt så är jag även en jäkel på att shoppa....tog min käre make i nackskinnet idag och drog till Ikea, en massa påsar blev det, på vägen hem ramlade jag även in på Zara där jag köpte två par chinos och två tröjor....och jag kan även lite äckligt meddela att nu kan man gå i shorts och t-shirt härnere och man svettas!!!

Lyckades även springa förbi tygbutiken där jag fick tag i svart siden till min kimono som jag skall sy....

Och jag har ätit årets första mjukglass....