torsdag, maj 22

Jävla Ungar!

Sådana här människor borde faktiskt tänka sig för innan de skaffar barn, att medvetet sänka nivån på genpolen är inte snällt.

Jag tror faktiskt att jag hade sagt fuck you till vem som helst som hoppade på mig och ifrågasatte mitt fotande.

Bara för att ungen sa att killen var snäll innebär det inte att han vill köra in vissa kroppsdelar i henne, han kanske bad att hon skulle flytta på sig eller ngt annat medan han fotade?

Att konstant utgå ifrån att alla som fotar barn är pedofiler är som att tro att alla som tar ett glas vin är gravt alkoholiserade.

De få gånger jag försöker leka Ilva eller Florre med kameran så har det hänt att små vidriga ungar varit med på bilden. Jag vet inte hur ni är när ni fotar men när jag försöker så är det en känsla jag försöker få ner på bild.

Jag har tagit foton på stranden där det vimlar av ungjävlar som är i vägen och helnakna med för den delen, vad är det förresten som får föräldrar att tycka det är gulligt med nakna barn?

Hört talas om att solen är farlig?

Vilket innebär att de kan bränna sig rejält, jag har själv bränt rumpan en gång och det var INTE nice kan jag tala om!

Att vilja förbjuda fototagning där barn är inblandade är en farlig sak, vad står näst på tur?

Om jag nu skall bli lite allvarlig så är det ett helvete att vara bög bland barn.

Den svenska hysterin om att det finns pedofiler i varenda buske innebär nämligen att man som man inte ens kan titta på ett barn utan att fundera på ifall ngn tror att man tittar för att man är sexuellt intresserad, och speciellt om man är bög, vissa människor tycks tro att bögar sätter på allt inklusive barn .

Tack och lov så avskyr jag barn men för alla de som inte gör det så måste det vara jobbigt.

Den här hysteriska pedofildebatten gör faktiskt att män inte kan ha en normal relation till ett barn, just pga av att det finns alltid ngn sjuk jävel som tror att så fort en man och ett barn talas vid så är det fula saker i görningen.

Om jag nu skall jämföra med Spanien så givetvis finns det pedofiler här med, men här har inte den där sjuka hysterin uppstått.

En man kan fortfarande leka och krama ett barn utan att omgivningen ringer polisen, detta trots att han kanske inte är far till barnet.

Men här nere så är det normalt att visa känslor och omtanke. Barn är omhuldade av hela familjen, dvs tanter, farbröder, farföräldrar och gud vet mer vilka släktingar som finns.

Ska jag nu vara riktigt jäkla cynisk så kanske svenska föräldrar har lite sig själva att skylla när ungar försvinner?

Hade de varit lite mer intresserade att umgås med sina barn istället för att förverkliga sig själva så barnen inte hade behövt vara på dagis, lekskola eller ngn annan uppsamlingsplats kanske mkt hade kunnat undvikas.

Men det är klart jag kan ju ta och applicera det här resonemanget på allt som rör mig och de mina.

När folk tittar och pratar med mina hundar så är det för att de vill idka tidelag eller kanske rent utav utföra djurförsök på dem, när de tittar på mig och pratar med mig så är det för att de är rabiata böghatare och vill mörda mig.

När araben i tebutiken pratar med mig och flirtar så är det för att han vill sälja mig och Florre som vita slavar…

Do I need to say more?

Skall man resonera på det sättet som artikelförfattaren gör så får man låsa in sig.

Uppriktigt sagt så tycker jag synd om honom, att vara galen kan inte vara lätt idag när den svenska sjukvården inte är mkt att hurra för.

Det som är jobbigt är att han förstör inte bara för sig själv och sina barn utan för alla andra genom att döma omgivningen så som han gör.

13 kommentarer:

LaPalomita sa...

Du har så rätt!!!!

schmut sa...

barnporr borde ju vara när det finns en tanke bakom fotot och inte bara när det är vilket foto som helst på ett barn.
annars skulle bilder på kvinnor på stranden eller som köper gurkor räknas som porr.

att krympa sin värld för att det finns onda människor, det är naivt. då borde man förbjuda krogar, bilar, kofot och andra verktyg, hårspray etc.
att klä på barnen päls och gömma dem i garderoben gör inte världen mindre sjuk, bara att barnen blir skrämda.

dessutom tycker jag att pappan ifråga är en förbannad idiot som kränker andra och han borde söka hjälp. han verkar lätt paranoid.

schmut sa...

googla honom vet jag...hans plastikkirurgi kanske borde räknas som något som borde förbjudas för det om något är ett övergrepp!

Anonym sa...

kan inte annat än att hålla med. Det är inte fotona som är problemet här, utan en fotograf som verkade vara en skum typ. logiken är skrämmande korkad om man likställer enskilda skumma fotografer med att alla foton av barn är av ondo.

/Tinky

Lohan Times Blog sa...

Mycket bra skrivet, håller nog med på alla punkter. Rock on!

suecote sa...

Jösses, det är som om min hjärna klonats!!! Tack och lov att det fortfarande finns svenskar som har förståndet i behåll! Synd bara att vi lever i landsflykt hehe.

Allvarligt, jag håller med till 500%! Allt som Svensson inte förstår eller inte tycker om ska förbjudas. Och politikerna böjer sig som bekant som vass i vinden för kärnfamiljer, som är deras omhuldade skyddslingar för att behålla kontrollen över folket. Så länge det inte blåser några friskare vindar över stackars Sverige håller jag mig också utomlands...

Besökaren sa...

*Skratt*
ungefär vad jag också skrev, men med lite direktare tonfall :)

http://besokaren2.blogspot.com/2008/05/paniken-sprider-sig.html

Anonym sa...

Hej !
Finns den här "Maleandro" på riktigt ?? Vidriga ungar ,ungjävlar hit å dit.
Om man tror att "snubbar" går till barnapoolen för att ta foton på barn för konstens skull är man bra naiv.
Hade ngn sagt fuck you till mig när jag ifågasatte fotandet av mitt barn i badet, hade jag tagit en macro bild i dennes rektum.
Jag är inte för förbud men om man inte får skydda sitt barn från sk "konstnärer" så vete fan.

Så att jämföra att någon tittar på min hund och någon som fotograferar nakna barn i badet är nog det särklass dummaste jag hört i år.

Umgås lite med människor så blir du människa oxå
Kram Bengt Andersson

Anonym sa...

Jag tycker det är helt vidrigt att du helt öppet tar pedofilerna i försvar! Även om du saknar förståelse för de tusentals barn som dagligen utsätts för övergrepp, så borde du ändå ha lärt dig att hålla käft. När du dessutom försvarar pedofilens rätt till ett jättelager bilder på barn, då undrar jag vad ditt egentiga motiv är... Om jag hade barn skulle jag aldrig lämna dom ensamma med dig, det är en sak som är säker.

Rakel sa...

Egentligen tycker jag det är åt helvete att man inte själv har rätt att bestämma om man vill bli fotad eller inte. Eller om ens barn ska bli det.

Men det går väl dessvärre inte att efterleva ett förbud i praktiken. Själv är jag inte det minsta rädd, men jag anser att principen är fel. Man borde själv äga rätten till sin egen bild.

Jag vill minnas att det inte ens är olagligt att publicera heminspelade sexfilmer mot någons vilja. Det var ju någon som blev friad för det. Hur idiotiskt är inte det?

Sen kan du väl tona ner det där "jag hatar barn"-snacket. Barn är människor, varken mer eller mindre. Att svepa runt med ett allmänt hat mot en viss åldersgrupp känns ungefär lika smart som att hata folk för att de har ett visst kön eller en viss nationalitet.

Maleandro sa...

La Palomita: Tack

Schmut: Som vanligt så skriver du det så mkt bättre :-)

Tinky: Precis

Lohan: Tackar :-)

Suecote: :-))

Besökaren: Jag ilar och läser…

Bengt: Jodå jag finns i allra högsta välmåga…
Men då förmodar jag att du tycker det är helt ok att misshandla folk bara för att man TROR ngt… Och du kallar mig dum?

Anonym: Var tar jag pedofiler i försvar?

Jag reagerar på att en människa vill ha ett förbud därför att han tror en viss sak om en annan människa utan att ha några som helst bevis!

Och bara därför så tror du att jag har ett dolt motiv…

Det är ungefär som om jag skulle tro att du har ngt dolt motiv bara för att du drar till barnets försvar och försöker maskera ditt uppsåt genom att beskylla ngn annan för det du själv vill, nu är jag inte lika korkad som du, så jag utgår ifrån att du är en idiot helt enkelt ;-) Och dina ungar kan du behålla för dig själv, dumhet går i arv…

Rakel: I en perfekt värld vore det kanske så, men det skulle inte funka i praktiken som du skriver.

Varför är det så provocerande att jag inte gillar barn? Jag tycker de är skitjobbiga, oftast mkt bortskämda av sina svenska curlande föräldrar som skiter i att uppfostra dem utan tror att det är skolans sak att lära dem moral och respekt.

Och det enda de får lära sig är att de har rättigheter men inga skyldigheter och måste de stå till svars för ngt så är de genast offer och kränkta…

Jag föredrar att umgås med dem när de blivit vuxna och lärt sig lite mer av livet.

Rebecka sa...

Vilken rolig bög!

Fotograf sa...

Dan gjorde ett misstag. Han gjorde om det igen utan att förstå och visade världen vilken idiot han varit.