söndag, augusti 3

Bögsex

Jag kan inte annat än hålla med den här killen trots att jag själv är en av dem han beskriver.

Den bild som visas upp i media är just av oss fjollor, läderbögar och annat smått och gott med följd att många tror att det är så en homosexuell är, visst en del av oss är på det viset, men det stora flertalet är det inte. De flesta är alldeles normala i sitt beteende och leverne.

Pridefestivalen jämförs med andra folkfester, men jag undrar på hur många folkfester man har tält och föreläsningar om hur man knullar på bästa sätt, lär sig fista eller använda dildos…

Självklart så överdriver jag nu, men oftast så brukar man hitta tält med mat och dryck i, inte tält med sextekniker och galna feminister som predikar.

Jag har känt många människor genom åren som påstått sig vara helt ok med homosexuella, men ändå trots all deras upplysthet så har det funnits uppfattningar där typ att gaymänniskor är så roliga, konstnärliga, bitchiga, frisläppta osv

Helt enkelt en massa fördomar som för all del är trevliga eftersom de oftast är positiva men trots det så är det ändå fördomar. Tänk om jag skulle säga att negrer har rytmen i blodet, att de är väldigt välutrustade eller rent utav mindre intelligenta?

Vi begär att vi skall bli sedda som normala Svenssons, men hur kan vi begära en sådan sak när vi inte ens accepterar våra egna? Få människor har så mkt fördomar om sina egna som just homosexuella.

Jag tror inte att rätt väg till full acceptans är genom att trycka upp rosaglittrande fjollor och läderbögar i var mans ansikte, utan snarare killar som Stefan.

Eftersom det är så PK att tycka att hbt personer är som vilka som helst så har vi byggt vår egen bur genom att använda de mest extrema av oss som vapen, för vi har fått folk att tro att det är så vi är.

Jag är fjolla och även stolt över det, men jag förväntar mig inte att folk skall vara nollställda till mig när jag drar på mig rosa plymer och mimar till ngn dänga av Liza Minelli, tvärtom faktiskt ;-)

Många homosexuella umgås bara med andra ur den egna gruppen, vilket gör att man faktiskt blir lite hjärntvättad, precis som alla andra grupper som bara umgås med sina egna. Man tappar lite av verklighetsförankringen och skapar en egen alternativ realitet.

Nu låter det som om jag anser hbt personer vara onormala, icke, vi är högst normala, däremot så är vi ovanliga eftersom vi inte är en majoritetsgrupp i samhället lika lite som skinnskallar eller bokstavstrogna.

Men genom att använda oss av vår sexualitet som tillhygge för att bli accepterade så ger vi människor som de här rätt…

Redneck One

Redneck Two

Redneck Three

Det vi borde försöka visa upp mer av är våra likheter med heteros och inte våra olikheter,

När jag har träffat folk som har tyckt illa om bögar så har de alltid efter ett tag talat om att de storgillar mig just därför att trots all min fjollighet så är jag som de, dvs jag pratar inte om "smink och plymer" utan om andra saker som vi har gemensamt.

Just därför att jag vet att om jag trycker ner min olikhet i halsen på folk så blir de lite som den här människan som uppenbarligen drog iväg på en Pridefestival och fotade varenda penis som gick att uppbringa… Just för att visa vilka monster vi är.

Länk Ett

Länk Två

OBS! Det är mkt sexuella bilder!

Jag förmodar att väldigt många hbt:are ser mig som en femte kolonnare iom att jag inte försvarar vissa av våra beteenden. Och det är ok, man kan inte vara älskad av alla.

Men det är ngt som jag alltid haft problem med ända sedan jag ramlade in i gayvärlden, all denna självförnekelse och även fördomsfullhet gentemot de egna

En fjolla har inte mkt värde medan en kille som Stefan är high score, ju mer straight acting du är desto mer värde har du, vilket ju bevisar att det vi säger under Priden inte är det vi egentligen tycker ;-)

Om du vill vara verkligt cool så har du sex med en straight kille, det är som att vinna på lotto i gayvärlden ;-)

Jag har lyckats med den bedriften några gånger under mitt liv, och alltid fått höra hur omöjligt det är eftersom jag är så fjollig.

Men de straighta som jag har haft sex med har varit attraherade av mig som person inte av mitt kön och bestämde sig för att testa trots att det inte låg för dem.

För att vara ärlig så var det inte det bästa sexet jag haft, det underlättar om båda parter har samma intresse sas ;-)

Homosexualitet har blivit ett politcal statement i Sverige, vi har på ngt sätt blivit ett slags bekräftelse på att en människa är upplyst ifall den joinar oss i paraden och diskuterar dildotekniker med följd att vi nästan förlorat vår mänsklighet och blivit reducerade till just ”sexmonster”

3 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Tja med 257 sexpartners per år får man finna sig. Det ÄR monstruöst, liksom att kleta in könsorganen med partnerns avföring.

Maleandro sa...

Kraxen: Så snällt av dig att hålla räkningen på alla vi ligger med ;-)

Vad det gäller analsex så praktiseras det nog lika friskt mellan heteros som homos nuförtiden.

Men ngt som jag funderar över är att det måste vara hemskt jobbigt att hålla er så informerade som du och dina likar när ni känner ett sådant äckel inför oss? Det låter lite som självplågeri i mina öron, och det är väl mer de fanatiskt kristnas melodi?

Lillprinsen http://lillprinsen.blogg.se sa...

Tänkt en hel del om det du skriver ...
se
http://lillprinsen.blogg.se/2008/august/post-pride-far-man-vara-vanlig.html