torsdag, juli 29

Tjurigt Bögknullande

Tack gode gud säger jag bara over det här beslutet!!!

Artikeln har dock lite fel när den säger att tjurfäktning inte är så poppis i Katalonien, snarare tvärtom! Det har varit enorma protester mot den här lagen.

Tyvärr så fortsätter djurplågeriet här nere i Andalucia då folk inte ger ett dyft om djur och deras rättigheter.
Ju mer plågsamt och långdraget du kan döda en tjur här desto större matador är du.

Matadorerna och deras familjer är oerhört högt ansedda och några har till och med gift in sig bland de mest aristokratiska familjerna.

Det mest populära argumentet för att behålla djurplågeriet av tjurar är att det är en del av det spanska kulturarvet, men när man frågar ifall de vill införa inkvisitionen som också är en spansk företeelse ifrån början så nekar de och säger att det var ngt som var förr då folk inte visste bättre…
Likaså när man frågar ifall de tycker det är ok med kvinnomisshandel och barnaga .

Inte för att jag vill döma ut ett lands befolkning men spanjorer är hemska när det kommer till djur, för en spanjor i allmänhet så är djur lika med föda, dvs ngt som skall dödas och ätas upp, eller utföra ett arbete för så liten omkostnad som möjligt.

Jag har sett hästar, mulor, hundar som har vare sig fått vatten eller mat och varit helt sönderpiskade med stora sår.

När Florre och jag var med i en djurskyddsförening så fick vi ofta in hundar som hade fått leva hela sitt liv ute på en minimal balkong utan möjlighet till att få röra. En gång så fick vi in en hund som hade fått ögonen utstuckna för att ägaren inte var nöjd med hennes insatser.

Och när man berättar om sådant för en spanjor så säger de bara jaha vad är det med det då det är ju bara ett djur…



Men över till ngt lite mer glamoröst…

Utseendefixeringen inom gayvärlden, eller snarare den svenska varianten.

Jag skulle vilja påstå att det är lögn och förbannad dikt när bögar påstår att det inte finns någon utseendefixering…

Ser du inte ut på ett visst sätt så kan du lika gärna gå och gömma dig i garderoben igen.

Skulle du råka vara tjock och tunnhårig så är du chanslös på köttmarknaden, det spelar ingen roll om du så är det trevligaste som går i ett par skor. Likaså om du är fjolla då duger du möjligtvis till att sätta på men inte till mkt mer

Det enda sätt du kan få status på om du inte är snygg är att vara antingen rolig eller en superbitch, då kan folk umgås med dig men de vill fortfarande inte ha ett förhållande med dig.


Tom bland de som är inriktade mot bears and chubs, dvs de som dras till läder och lite hårdare saker är iika fixerade trots att det i den världen är helt andra premisser som skall gälla…



Chub

Som bear eller chub skall du vara tjock, hårig och maskulin och totalt ointresserad av mode och utseende…

Jag kan säga som så att de som motsvarar den beskrivningen oftast inte är speciellt omsvärmade medan de som är smala och har sex pack iklädda det senaste modet däremot är det…

Jag skulle vilja säga att reglerna inom gayvärlden är stenhårda och uppfyller du dem inte så kan du lika gärna dra tillbaka dit du kom ifrån…

Om du är tex är asiat, dvs ser asiatisk ut så är du ett sk curryluder som bara är ute efter att lura pengar av godtrogna. Det spelar ingen roll ifall du så är professor och miljonär, du är ändå bara ett luder…

Är du utlänning så är du lika lite värd såvida du inte ser väldigt bra ut och har en stor kuk, då blir du eftertraktat som påsättare, när du har satt på alla så åker du ut i kylan och blir bara en jäkla svartskallehora.

Det är inte kul att inse de här sakerna om den egna gruppen men när HBTQ gruppen skriker om folks fördomar och att de ska respekteras då de är precis som alla andra så kanske man borde städa lite i de egna leden… man kan inte kräva respekt och inte ge den själv.

På det sättet måste jag säga att gayvärlden är lite annorlunda här i Spanien, här spelar det inte så stor roll hur du ser ut så länge du vill göka hejvilt.

Visst existerar det en utseendefixering även här men inte på det exkluderande sättet som i Sverige, dvs att fula inte platsar in. Det är mer av ett konstaterande att du är snygg och du är inte snygg och nu går vi och gökar i mörkrummet för där blir alla katter grå ;-)

Inga kommentarer: