torsdag, maj 31

Kärlek och Prioriteringar

Jag brukade med jämna mellanrum läsa Bimbo Boys blogg, och för ett tag sedan så läste jag det här inlägget om vilka krav och prioriteringar man enligt BB skall ha i ett förhållande.

Eftersom inlägget fastnade så bestämde jag mig för att lämna en kommentar efter ett par dagar.

I min kommentar så skrev jag att jag höll med honom att man i viss mån kunde begära att ens partner skulle umgås mer med en själv än med vännerna men att man inte kunde begära att han/hon skulle ändra sina framtidsplaner eller drömmar bara för att tillfredsställa en själv. Och som en naturlig följd så frågade jag därför om han skulle vara beredd att ge upp sina dröm om en artistkarriär bara för att en ev pojkvän skulle tycka att det tog för mkt tid och intresse.

I samma veva så frågade jag även varför BB alltid pingar sina inlägg två gånger, oftast mitt i natten och senare på dagen. Tänkte att han kanske pingade för att det tillkommit kommentarer eller ngt liknande?

Av ngn anledning så har BB modererade kommentarer vilket är helt ok, men eftersom min kommentar inte var vare sig otrevlig eller osaklig så trodde jag att den skulle passera men icke, dagen efter så ställde jag frågan varför han inte godkände den, man blir ju lite nyfiken på varför han inte ville svara? Inte heller den kommentaren godkändes.... ;-)

Och därför bestämde jag mig efter lite funderande att skriva om det här istället.

Kanske är det just för att jag befunnit mig i situationen där min kille var på väg utomlands som jag inte tycker att man kan ställa ett sådant ultimatum.

Jag vet inte hur det är för er, men för mig så är kärlek i viss mån att se till att den andra parten är och blir lycklig. Och att sätta stopp för en människas drömmar är inte vidare snällt eller förstående tycker jag.

Så i mitt fall så sa jag upp mig från ett välbetalt chefsjobb och sa adjö till familjen och följde med lille Florre hit ner. Just pga att jag visste och vet att för Florre så är jobbet en dröm som blivit sann. Och också för att jag visste att min typ av jobb är mkt enklare att återuppta än för Florre som skulle förlora en karriär bara för att jag ev inte velat att han skulle åka iväg.

Florre har flera gånger erbjudit sig att skippa sin karriär bara för att han vet att jag inte är totalt överlycklig över att bo härnere, men jag vill inte ha en sån sak på mitt samvete eftersom jag vet hur mkt han älskar sitt jobb.

För att krossa någons drömmar och framtidsplaner är inte att älska enligt mig, det är att vara jäkligt självisk och egotrippad och bara vilja ha sina egna begär tillgodosedda.

tisdag, maj 29

Något att köpa...

Både kvinnan och boken
finns på riktigt ;-)

Jag undrar vilken genre de har sorterat in den under på universiteten......
fantasy eller horror? ;-)





Men jag tror stackars lilla pastor Maria behöver lite hjälp med sina framtida pr-videos

måndag, maj 28

Sjuka Heteros

Ibland blir man bara så oerhört sorgsen när man läser sådant här....

Och ännu mer sorgsen när man läser om folk som försöker hitta bortförklaringar

Och jag blir ännu mer besluten om att inte flytta tillbaka till Sverige, det kvittar hur mkt det än står på pappret om lika villkor och rättigheter för alla, sorry men det är ett jäkla skitsnack. Sverige är inte ett dugg bättre än Moskva i vissa lägen


Planet Earth

Alltså, nog för att jag vill ha ett annorlunda bröllop men det här var lite väl....

Kärlek in Absurdum

Var inne hos Schmut en sväng tidigare idag och läste hennes inlägg om reservdelsbarn och som ofta så har vi liknande åsikter

Idag så fick det mig att börja fundera på det här med kärlek och hur olika vi värderar den beroende på vem mottagaren är.

Tex så är kärlek till ett barn mkt mer värd än kärleken till din partner.
Kärleken till din hund eller katt är inte ens i närheten av kärleken till din mamma eller pappa osv.

Men är det vi själva som avgör hur mkt vår kärlek är värd eller är det mottagaren? Dvs ju mer tid, ansvar och engagemang man måste lägga för att få ngt tillbaka, men det stämmer ju inte heller i vissa fall.

Som kärleken till Gud eller sitt fosterland
Eller den olyckliga kärleken....

Roade mig med att göra en liten lista utifrån mitt sätt att se på hur människor tycks värdera sin kärlek

1 kärleken till sitt barn
2 kärleken till sina föräldrar (vanligtvis)
3 kärleken till sin partner
4 kärlek till ev syskon
5 kärlek till sina husdjur
6 kärlek till gud (såvida man inte är mkt religiös, då hamnar gud på första plats oftast)
7 kärlek till sitt land.

För mig personligen så ser listan lite annorlunda ut, men det hade ni väl redan kunnat gissa ;-))

torsdag, maj 24

Idioten Jinge del 2

Som de flesta av er vet så skrev jag om Jinge för ett tag sedan där jag ifrågasatte honom en smula. Igår så fick jag en kommentar om honom där ”anonym” sa att Jinge själv lämnat kommentarerna på Bildts blogg för att senare kunna polisanmäla honom och att Jinge dessutom är betald av vänsterpartiet i Haninge, vilket han talar mkt tyst om på sin blogg. Eftersom jag tyckte det skulle vara roligt att höra Jinges förklaring så surfade jag in på hans sida och ställde just de två frågorna:

Hur kan vi vara säkra på att det inte är du som lämnat de anonyma kommentarerna på Bildts blogg och hur kommer det sig att du inte berättar mer om att du är betald av vänsterpartiet i Haninge?

Som väntat så var givetvis kommentarsfunktionen modererad och efter ett par timmar så susade jag in igen för att se ifall mina frågor passerat, men icke ;-)

Lite senare ändå så fick jag ett mail från Jinge där han undrar ifall jag har några fiender och att han i största välmening vill upplysa mig om att ngn falskeligen har lämnat en kommentar på hans blogg och lämnat mitt namn och mailadress som avsändare

Vidare skriver han att alla BLOGGARE vet att ip.numret sparas men att uppenbarligen så har dumskallen som lämnat kommentaren missat det, och att han inte har en aning om varför vederbörande använder mitt namn som avsändare, men att det förmodligen är ngn fiende som jag har.

Och givetvis så har han sparat kommentaren och att han tipsar om att man inte skall uppmärksamma psykiskt sjuka stalkers oavsett vad tok de hittar på.

Och nu undrar jag återigen exakt HUR dum i huvudet är egentligen lille Jinge???

Tror han inte att jag fattar vad det är han vill påskina med sitt lilla oskyldiga mail i all välmening ;-)

Men uppenbarligen så var de där frågorna jag ställde alldeles för brännbara för att kunna viftas bort som han gör med allt annat i sin lilla fantasivärld....


För övrigt så tror jag inte att Jinge skulle ha speciellt stor nytta av mitt IP, det är liksom inte baserat i Sverige.... ;-)

En Vanlig Dag

Käre värld jag får nog ta och öppna häxskola eller ngt.....

De sista dagarna så har jag gått omkring och varit allmänt i upplösningstillstånd pga att Florre skulle till Svedala, inte för att han skulle just dit utan för att han skulle flyga, natten till igår var jag så desperat att jag funderade på ifall jag skulle stänga av hans klocka så att han inte skulle vakna i tid och därmed missa avgången.

Jag insåg att förmodligen så skulle varenda jäkla vetenskapsman både här nere och i Sverige som han skulle möta få spatt och komma hit och strypa mig så jag lät bli :-(

Så igår morse så åkte han ut till flygplatsen och checkade in bagaget....det första planet han skulle med fick inte landa, och ingen berättade varför, det andra planet började brinna precis innan passagerarna skulle kliva på, allt medan personalen försökte släta över med att det var ett mindre tekniskt problem som skulle lösas snabbt, till saken hör att man ser hela landningsbanan från vänthallen så.......litet problem, men hallå eller????

Sedan efter några timmars väntande för att få tillbaka bagaget som tydligen lastats på det brinnande planet så sätter han sig i en taxi för att åka in till stan igen, mitt på motorvägen så exploderar ena hjulet och taxin girar hysteriskt tvärsöver alla filerna, de överlevde med nöd och näppe....chauffören fixar en ny bil och färden återupptas igen men fem minuter innan han kommer fram till vår gata så börjar det ösregna a la tropisk storm och stora hagel mer eller mindre som pingisbollar dundrar ner ifrån skyn

Vad kallar ni en sådan dag???

Men det här är rätt normalt för Florre....han var givetvis i NY under den stora mörkläggningen och jag satt hemma och fick inte ett livstecken vare sig via tfn, mobil eller dator....allt jag visst var det jag kunde läsa i tidningarna....så jag var lite lätt hysterisk även den gången ;-))

onsdag, maj 23

Kränkande Näthat?

Jag vet inte vad som hänt med samhället och oss människor de sista åren? Av ngn anledning så söker vi hela tiden efter anledningar att känna oss kränkta för minsta lilla sak, och vi feltolkar gärna också för att riktigt kunna frossa i vår självömkan.

Som det här med det omtalade
näthatet som till stor del faktist inte är så hemskt som alla vill göra gällande. Jag förnekar inte alls att en del får fruktansvärda kommentarer, men de allra flesta är dock rätt harmlösa. Oftast handlar det om att blogginnehavaren inte skall tro att den är ngt, med andra ord ett utslag av den svenska jantelagen.


Visst är mestadelen av kommentarerna anonyma, men de allra flesta verkar inte tänka på att man är precis lika anonym oavsett hur många namn eller hotmailadresser man lämnar så om det står Anonym eller Kalle784 spelar egentligen inte så stor roll....eller känns det tryggt att ha ett namn på ngn därute som du egentligen ändå inte vet vem det är ;-)

Kanske är det bara jag som är hårdhudad men varför skulle jag ta illa upp för att ngn kallar mig bögjävel eller ngt liknande när det faktiskt är det jag är, jag skulle nog ta mer illa upp ifall ngn kallade mig anorektisk, neger, stillös osv, saker jag inte är. För att kalla en katt för en katt är inte speciellt kränkande enligt mitt sätt att se.

Vi matas hela tiden med att det är så synd om oss för att vi är kvinnor, bögar, invandrare osv, men det sägs aldrig ngt om vad vi i de här grupperna gör mot andra, för på ngt sätt så är det helt ok för en kvinna att kalla en man för mansgris....en bög att kalla ngn för inskränkt homofob....och invandraren kan skrika rasism om allt. Och oavsett vad det handlar om så får vi alltid rätt mot den andra parten oavsett hur mkt vi än "kränkt" dem.

Jag skulle vilja påstå att det till stor del handlar om feghet, de flesta av oss är så fega så vi måste ha en grupp att gömma oss bakom för att slippa stå där själva och säga ifrån.


För visst är det bekvämt att kunna avfärda ngn som kvinnoförtryckare, homofob eller rasist när vi inte har argument
nog för att kunna vinna ;-))

Jag skulle också vilja påstå att vi själva skapar förtrycket genom att se oss som förtryckta och mindre värda.


Jag som bög har faktiskt aldrig ngnsin upplevt att jag har blivit förtryckt eller diskriminerad på ngt sätt pga min läggning, däremot så har jag fått mkt skäll för min personlighet, men det är en jäkla skillnad att ngn kritiserar hur jag är som person och att göra jämförelsen att jag blir utsatt för homofobi.

Sedan så undrar jag också hur det kommer sig att så många kan begära att vara och bli accepterade när de själva inte lever efter de reglerna? Det finns massor med människor därute i världen som jag tycker är både fula och mindre värda, och i vissa fall motbjudande...och då måste jag ju i rimlighetens namn inse att det finns folk som tycker detsamma om mig...eller hur?

Och här har ni lite länkar att roa er med


Länk 1
Länk 2
Länk 3

söndag, maj 20

Ain´t no Jailbird

Ack o ve, det verkar som om jag inte kommer att få göra min lilla Alexis trots allt.
För jag tolkade smileyn bakom inläggskommentaren annorlunda än Schmut, som förmodligen har helt rätt.

Så jag får väl fortsätta vänta, men till dig anonyme: kan du inte använda tecken som jag känner igen nästa gång istället för att få mig att börja hoppas o packa?


Vad skall jag nu göra med den överfulla resväskan förutom att packa upp den :-(

Nåväl, i går så var jag och köpte mig hantlar, ja ni läste rätt jag skall försöka skaffa mig lite muskler....bara av inköpet blev jag så trött så jag somnade klockan 21 och vaknade 12 idag, jag bara undrar hur det blir när jag börjar använda dem på allvar??? ;-)

För övrigt så njuter jag i fulla drag idag, vi har bara 25 grader, ingen sol och det fläktar underbart.

fredag, maj 18

Rosa Kamera

Jag tänkte jag skulle vara med i tävlingen om en rosa kamera, vad kan vara mer passande för en bög ;-)

Maleandro i Fängelse

Nu skall lilla Malle in i fängelset,
ni kommer väl och hälsar på mig
och tar med er en massa goda tårtor med filar i ;-)

Uppenbarligen så var det "ngn" som blev så provocerad av det jag skrev om Jinge ett par inlägg längre ner...och roade sig med att lämna en anonym kommentar om att jag var polisanmäld och att jag kan riskera fängelse.

Och jag säger bara lycka till! Så länge jag säger att det är en åsikt vilket jag gör iom att jag säger att jag TYCKER att han är en viss sak tror jag inte jag har spec mkt att oroa mig för....

Men det är ju lite synd, jag hade ju inte haft ngt emot att vara med i en liten skandal och kunna få ut ett rejält skadestånd,
Det är dyrt att vara jag ;-)))

För ngn gång i mitt liv måste jag pröva på att göra en "Alexis Carrington" dvs glamoröst svepa in och ta över allt ;-)

Stackars små gubbar, de skulle inte ha en chans....

Sexiga Kroppar

Det är rätt fascinerande att befinna sig på gymmet när man gått där ett par gånger och lärt sig rutiner och hur folk beter sig. folk verkar totalt förlorade i sig själv samtidigt som de är ytterst medvetna om varandra, eller snarare varandras kroppar, men framför allt i sina egna.

Efter att de stönande och grymtande och till och med ibland skrikande har slutfört de övningar som de håller på med så tycks de stilla falla ner i ett slags trance medan de långsamt stryker över den muskelgrupp de just tränat och ofta dyker ett slags uttryck i deras ansikte upp som faktiskt kan jämföras med en människa som är djupt troende, det där lite tomma men saliga uttrycket.

Och när de sitter eller står där i sin lilla maskin så tycks de totalt smälta in i den känslomässigt, nästan som en Borg i Star Trek, dvs en cyborg för er som inte är så Sci-Fi orienterade ;-)

Det bildas konstellationer mellan de grabbar som är mest lika fysiskt, dvs de med mest muskler dras till de med mest muskler, och töntarna, dvs jag dras till de andra bleka pinniga typerna.

Att gå på gym är en oerhört homoerotisk upplevelse, allt handlar om kroppen och dess utseende och på ngt sätt så överskrids gränserna som ”normala” heterokillar brukar gömma sig bakom. På gymmet är det helt ok att kolla in varandra, ta på varandra för att jämföra muskelmassa osv, hjälpa varandra i de olika maskinerna vilket innebär rätt mkt kroppskontakt som utanför gymmet skulle ge dem titeln Årets Bög.

Det jag ibland undrar är för vem tränar de egentligen, sig själva eller andra?
För det är inte bara muskler som underhålls, även solbrännan och iklädandet av tighta avslöjande kläder som visar upp det som de sliter för verkar vara precis lika viktiga.

Och hur det kommer att sluta? För de flesta heterokillar brukar väl bilda familj med allt det innebär av andra prioriteringar, kommer de att leva på sin vackra och tränade ungdomstid? Eller kommer de inte att bry sig ett dyft när första bilringen dyker upp?

Eller blir det prozac som gäller i framtiden därför att de inte klarar av att anpassa sig till en mer normal och lönnfet självbild?

Är det hela bara ett sätt att göra sig mer attraktiv under jakten av en framtida partner? Eller är det ett legalt sätt att låta sina homosexuella känslor komma ut, utan att behöva kliva ur garderoben?

Så när jag sitter där i den lilla maskinen så är det ofta jag stannar upp och bara tittar på alla dessa män som tycks vara fångade i sina egna kroppar på samma sätt som en silikonbröstad kvinna med uppumpade läppar och blonderat hår är.

Och på ngt sätt så blir jag nästan alltid lite sorglig till mods när jag går därifrån för insidan tycks bara bli mindre och mindre värd ju mer upplysta vi blir.
Så det spelar ingen roll hur stor tänkare du är och hur många lösningar du än skulle kunna åstadkomma på världsproblemen, är du inte vacker enligt vår tids sätt att se så finns du inte.

torsdag, maj 17

Mint Julep

Ibland är det nog skönt att vara husdjur i den här familjen ;-))
Man kan alltid ursäkta sig med att det är för varmt....









Idioten Jinge

Idag har Norge nationaldag så den lille norrmannen i mig skall dansa hambo och vifta med den lilla flaggan jag har inombords :-))))

För övrigt så tycker jag att Jinge är en riktig liten kuksugare, hans lilla vendetta gentemot Bildt har resulterat i att nu skall Bildts blogg granskas.
Inte för att jag älskar moderater, men jag tycker nog att de skall ha samma existensrätt som alla idiotiska socialdemokrater.

Och att hävda att blogginnehavaren har ansvar för vad som sägs i kommentarerna är lite som att säga att du har ansvar för vad grannen gör i ditt kök, typ mördar grannen sin fru i ditt kök så är det ditt ansvar....trots att du kanske inte är i samma rum, så intelligent eller hur? Och mkt socialdemokratiskt och framför allt Jingiskt i sin logik.

Nej, jag tycker Bildt är kraftigt underskattad, men det är väl också ngt mkt socialdemokratiskt förmodar jag, ingen får avvika ifrån den lilla fållan, folk som är smarta skall sitta i särklassen med alla de andra nötterna.

Nej, jag tycker att Sverige en gång för alla skall gå in för att bli totalt amerikaniserade, dvs endast dumma blondiner med enorma silikonbröst, fåniga tävlingar där totalt snygga talanglösa vinner över de som är superduktiga och mesar tar den lättaste vägen ut istället för att stå upp för det som är rätt, men när jag tänker efter så är väl Sverige redan där i mångt och mkt ;-)


Och inte är det tack vare moderaterna utan snarare den socialdemokratiska principen att fyll folket med skit så tänker de inte och kan därför inte se alla misstag vi gör

onsdag, maj 16

Go to hell

Lite trist att den här lilla raringen har gått ur tiden ;-)

Förhoppningsvis så är han precis där han förtjänar

Och den här lilla sekvensen fick jag av Florre :-)

måndag, maj 14

Ibland blir man...


Ibland blir man så otroligt glad!!!!
(Och för er som inte fattar, kolla ettan!)
__
Och ibland blir man så full i skratt....
Tror de stackarna att jag är en säkerhetsrisk för riket???

söndag, maj 13

ESC igen

Självklart måste jag skriva lite mer om Eurovisionsfestivalen ;-)

Nej, men allvarligt så förstår jag inte riktigt varför folk är så upprörda?
Varför skulle inte östländerna rösta på varandra när vi gör det?

Nej jag tror helt enkelt att det handlar om sårad fåfänga och ganska så mkt dumhet ifrån vår sida. Vi är så otroligt insnöade på vår stil som vi tror är det som är mest gångbart överallt. Men jag tror att det kanske är på tiden att vi börjar ta tävlingen på mer allvar än oss själva. För jag tror att de flesta försöker åstadkomma hitar som skall gå hem i norden men skiter i resten medan östländerna gör precis tvärtom, de tar tävlingen på största allvar och försöker hitta ngt som många tycker om.

Och det som jag tycker är så otroligt korkat av oss är oförståendet till varför de röstar på varandra. Det är väl ganska självklart att man röstar på det som man känner igen, och det är skillnad på öst och väst när det gäller musik, men inte på det sättet som många tror att västs stil skulle vara bättre än östs. Skall jag vara ärlig så tror jag att öst skulle få ännu mer röster ifall de började sjunga på engelska så att vi förstår vad låttexterna handlar om för oftast är faktist östmusiken mkt mer välgjord än den mer lättrallade från väst.

Och har man tagit fan i båten så får man ro honom i land, med andra ord, bjuder man in fler länder så får man nog inse att alla röster inte kommer att hamna hos oss i väst utan faktiskt kan hamna hos ngt östland.

För exakt vad är det alla dåliga förlorare vill? Att öst skall få vara med men inte rösta? Och att vi i väst i ngt slags givmildhet skänker dem ett poäng eller två medan vi lägger tolvorna på varandra, för det skulle ju inte vara svågerpolitik om ngt ;-)

Och allt detta skitsnack om att Finland var så himla bra så det var därför de fick poäng av sina grannar....sorry men tjejen sög....visst en bra röst, men texten var ju ett lika stort skämt som Ukrainas.....Leave me alone I wanna go home upprepat tretusen gånger....så bra...not!!!!

Och skall jag nu fortsätta racka ner på Finland så kan jag fortsätta med klänningen som såg ut som ett jäkla galjonsfartyg som blivit gothifierat, och dessutom var ca 5 nummer för stor.

Och lite mer kickar till Sveriges journalister som tycker att SVT är så himla bäst på att anordna allt, Finland rockade stort med sin show tycker jag, och mkt bättre än ngt jag sett ifrån Sverige de senaste åren trots vår ”expertis” i frågan

Och sedan måste jag bara säga att The Ark var skitdåliga igår, Olas röst var kackadålig, uppträdandet allmänt splittrat så hur kunde vi tro att vi skulle hamna bland topp 10???

Däremot så kan jag tycka att det var lite trist att Slovenien och Ungern inte fick mer röster, ,men det är min mkt personliga åsikt eftersom jag anser att det viktigaste är rösten och inte glittret.

Och just Ungern tyckte jag var ascoola med sin antiglittergrej.....bara komma in i jeans och linne och bara stå och ändå lyckas få allas uppmärksamhet....det är STOR konst!!!
Så nästa år kanske vi skulle försöka skicka ngn som faktiskt kan sjunga och har en text som säger ngt, med andra ord försöka ta tävlingen på allvar och låta bli och tro att vi skall vinna oavsett vad skit vi än skickar.

Folk klagade på Verka, men är det så stor skillnad på Verka och vår Christer Lindarw
som ser ut att lida av anorexia i sista stadiet? Ingen större skulle jag vilja påstå....dragqueen som dragqueen...Verka gör i alla fall fan så mkt roligare och dansanta skämt än After Dark

fredag, maj 11

Hunkar och Sångfåglar

Herregud vilken dag det har varit.....Florre och jag har sprungit som skållade små jäkla ekorrar runt hela Sevilla med omnejd för att hitta kläder till vigseln...

Av ngn anledning så har jag allstå inte hittat ett dugg medan Florre fått tag i allt han skall ha, det enda jag lyckades få tag i var ett röd och svartrandigt linne, och det var ju inte direkt det jag tänkt bära under akten.

Men jag måste erkänna att Florre ser helt underbart smashing ut, och som jag sa till honom: Jag har superbra smak när det gäller både män och kläder ;-) Så ni kan ju tänka er vilken gojting han är ;-)))

Men över till ngt annat....Har surfat runt och läst vad folk skriver om ESC och de flesta tycks inte gilla att Östländerna har tagit så stor del av platserna, själv så tycker jag att det är rätt kul med lite nya stilar, det trista med oss i nordeuropa är att vi låter likadant allihopa, speciellt nu när nästan alla framför sina bidrag på engelska.

Det är väl bara att konstatera att smaken är olika beroende på varifrån man kommer, och att automatiskt utgå ifrån att det är dåligt bara för att det är ifrån ngt baltland är väl att sätta sig på höga hästar för ingenting. För så himla bra är faktist inte de svenska bidragen generellt sett.

Och skall jag vara ärlig så tror jag tyvärr inte att The Ark har så stor chans. För det stora felet som Sverige och svenskarna har i den här tävlingen är att vi jämt tror att vi vet och kan bäst

Som den ngt korkade kommentaren från Torbjörn Ek som sågar hela sändningen från YLE mestadels för att han inte fick komma in på efterfesten. Hur vore det om han skötte sitt jobb och försökte rapportera lite mer objektivt och inte såga allt som han inte gillar eller fattar och desperat leta efter partaj att supa på. Tönt!

torsdag, maj 10

Eurovision Song Contest 2007

Har just kollat på semifinalen av ESC, och som jag tyckte innan så var det mesta skit, dock så fick jag några nya favoriter, Ungern, Slovenien och Serbien. Alla tre sjunger arslet av en, speciellt tjejen från Ungern....och jag hoppas att den vinner på lördag så att det blir lite bättre bidrag nästa år eftersom de flesta inte är fantasifulla nog för att skapa ngt nytt, utan simpelt kopierar det som vann efter bästa förmåga.

Men jag tycker det är svincoolt att Serbiens bidrag faktiskt var klart lesbiskt, ibland är det lite tröttsamt med allt bögorienterat....fram för fler flator!!!

Sedan undrar jag bara varför i herrans namn lille Christer har sådana problem med Ukrainas bidrag? Hans musiksmak är ju inte direkt den bäst uppdaterade om man säger så, och kunde han hylla Lordi förra året som inte direkt passade in, kan han väl ta Verka i hand o ta en dans

Och givetvis så har Turkiets bidrag fastnat rejält så nu glider jag omkring och smånynnar shake it shake it shekerim

Om ni vill veta vilket bidrag Florre gillade så var det bruden från Georgien som lät som en Björk-kopia

Städkåt

Det är en jäkla tur att ni inte kan se mig just nu, jag har av ngn outgrundlig anledning drabbats av städvansinne....

Vilket innebär att jag springer omkring i kallingar, sunkigt linne, sjalett på huvudet bara för att det är skoj, plasthandskar som man har i labbet, och en cigarill i käften och trasorna i högsta hugg.....allt medan en technokanal på radion pumpar ut beat på högsta volym....

Hundarna har sprungit och gömt sig....och katten trycker i garderoben

Allt medan den jäkla värmen flödar, i förrgår hade vi 38 grader.....och det är bara början på maj....i mitt nästa liv skall jag bli ett kylskåp!!!

onsdag, maj 9

Eurovision 2007

Nu har jag roat mig med att lyssna igenom bidragen till Eurovision, och gud så trista de är i år!!!

Alla försöker göra sin "grej" vilket resulterar i att antingen så är det små söta ballader eller lite rockigt a la Bon Jovi.....pffft!!!!

Nej, de enda jag gillade var Turkiet, och det beror på att killen var lite söt och jag är svag för semestermusik.....




Det andra bidraget var Ukraina för att det är så hysteriskt.....

tisdag, maj 1

Mystery Machine

Nu har jag varit och tittat på ”kyrkan” och den var helt perfekt...

Jag kände att jag ville ta mig en titt på stället innan vi bestämde ngt definitivt, och det lustiga (och konstiga) är att det är en kyrka som jag alltid har tänkt att där skulle jag vilja gifta mig om det var möjligt, men alltid trott att det aldrig skulle gå.

Själva byggnaden ser så där perfekt övergiven ut, dvs lite lätt mystisk och väldigt romantisk, när vi kom dit idag så låg det en kolsvart katt på en av pelaravsatseran och vilade och när den såg mig så kom den fram och hälsade och började kela, allvarligt talat så tar jag det som ett gott omen, jag skulle aldrig gifta mig eller bo på ett ställe oavsett hur vackert det än var ifall jag fick dåliga vibbar av det.

Så nu känns allt nästintill perfekt till skillnad från igår då jag hade spatt ett par timmar, stackars Ilva var tvungen att dadda mig ett tag på chatten.

Nu gäller det bara att komma på ett bra sätt att meddela familjen utan att samtidigt ge dem hjärtinfarkt på kuppen, tyvärr så tror jag inte någon av dem kommer men jag tänker iaf berätta om det så att de har valmöjligheten utifall att.

Klockan Klämtar

Nu haver lilla gubben och jag talat, och tydligen har vi kommit fram till att det blir nog kyrkbröllop iaf, eller vad sjutton nu man skall kalla det???

Så nu gäller det att komma på hur jag skall lyckas organisera allt, det blir inte så märkvärdigt trots allt, men ngt mer än vad jag tänkt ifrån början.
Men vi är iaf överens om att det inte skall bli spec traditionellt, så inga kostymer eller brudklänningar eller vad sjutton man nu har på sig som bög???

Och ingen limo till och från kyrkan heller, jag kom med den galna idéen att vi skulle ta Gloria, min vespa och klä henne i blommor och hänga burkar och en skylt som det står nygifta på, och Florre tände på idéen så.....

Klädmässigt så blir det nog jeans, boots, vit skjorta och väst, kanske en kavaj ifall det inte är för varmt och en liten ros i näven.

Helst hade jag ju velat ha hundarna som brudmarskalkar men jag tror inte det skulle funka, har en känsla av att Benji skulle kissa mitt på golvet och Niko jaga allt som ev kunde tuggas på....

Så långt har jag kommit i funderandet, men om jag känner mig själv rätt så lär jag byta åsikt redan om en timme, så den som lever får se hur det blir.... ;-))