fredag, juli 30

Kön hit och kön dit...

Könsbyte är ett av de stora ämnena i år under prideveckan, vilket är bra tycker jag.

Det som jag saknar är dock de mindre lyckade för även de behöver uppmärksammas och ges sitt rätta värde.

Alla har inte förmånen att se ut som Rebecka, Amanda eller Agnetha efter sina operationer.

Vi har en tendens att gömma undan dem som blir ”misslyckade” i sin kvinnlighet och framför allt förlöjliga dem i deras strävan.

Jag kommer fortfarande ihåg den kvinna jag mötte på en klubb i STHLM som höll på att byta kön, hon var två meter lång, grov och muskulös som en brottare och hade inte tillstymmelsen att någonsin kunna passera som en vanlig kvinna, ändå så var det enormt viktigt för henne att slutföra processen.

Det hemska var att oerhört många på klubben gjorde narr och skrattade åt henne, och då var det ändå en gayklubb.

Jag kommer ihåg att det berörde mig fruktansvärt illa hur grymma folk var som faktiskt om ngt borde haft förståelse för hennes situation. Och genom åren så har jag ibland stött på kvinnor med samma problem att de inte har kunnat passera som vanliga kvinnor och sett ur illa de mår över behandlingen från medlemmar ur den egna gruppen dvs HBTQ…

En annan sak jag vänder mig lite emot när det debatteras om HBTQ världen är just att det är alltid det mest extrema som uppmärksammas, kanske inte så konstigt när det är det vi många gånger väljer att presentera inför omvärlden under prideveckan. Men tyvärr så blir följden att många tror att det är precis så vi är.

Väldigt ofta så är det sexet som hamnar i blickfånget och inte våra dagliga liv. Jag vet faktiskt ingen annan festival där deltagarna så frappant spelar på sex med kläder och attiraljer. Visst är det vår rättighet att uttrycka vår särart, men med rättigheter följer även ansvar.

Bland annat i form av att inse att om en person som inte har ngn som öppet tillhör HBTQ gruppen i sin närmaste krets faktiskt tror att vi är precis så som vi ser ut under festivalen, lädermän, dragqueens, lesbiska med bara bröst och så vidare.

Det är INTE den personens ansvar att försöka ta reda på hur det är i verkligheten utan det är faktiskt VÅRT ansvar, vi kan inte klaga på en person och dess inställning när vi inte ger några valmöjligheter till att bilda sig en korrekt uppfattning.

Det som behövs är att vi i vardagen visar vad vi är, inte sätta på oss fjädrar och juckande traska i ett långt tåg till dunkande musik…

Det vi borde göra är att hålla handen när vi går på stan, kramas, pussas, helt enkelt bete oss som den heterosexuella varianten av mänskligheten gör.

Jag säger inte att vi skall sluta vara lädermän, transor, barbröstade lebbor, men vi måste börja ge mer nyanserade bilder av hur vi är, så att inte en enda som är tongivande.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, HBTQ gruppen är mkt mer accepterad här i Spanien än i Sverige, eller snarare ansedd som normal och vanlig.

Det förekommer gaypar i nästan varenda tv serie, transsexuella ses som det kön de har bytt till.

Massor av programledare är öppet homosexuella och enormt omtyckta för deras kunskap och talang, inte för att de är ett slags gullig maskot som man kan märka i Sverige när någon är öppen med sin läggning

I Sevilla där jag bor ser man nästan dagligen gaypar som både håller handen och kramas och inte en människa höjer ett ögonbryn.


Visst finns det stockkonservativa kvar som anser att det är onormalt men den gruppen är väldigt liten och på utdöende. Mestadels handlar det om mkt religiösa människor som fördömer både abort och jämställdhet för kvinnor.

Helt enkelt människor som inte har mkt kontakt med verkligheten...



Här nedan kommer lite bilder på oerhört vackra kvinnor som hade oturen att födas med fel kropp...





Agnetha som deltog i Miss Transsexual


Även Linn deltog


Alexandra som vann det hela


Isis King, känd från ANTM


Bibiana Fernandez mer känd som....


Bibi Andersen i Almodovars filmer


Roberta Close, fotomodell


Nong Tom, fd kickboxare


Cindy Thai Tai, sångerska


Andrea James, författare, producen och aktivist


Carla Antonelli, politiker och aktivist


Tula, fd Bondbrud


Leslie Townsend, författare, komiker och modell

torsdag, juli 29

Tjurigt Bögknullande

Tack gode gud säger jag bara over det här beslutet!!!

Artikeln har dock lite fel när den säger att tjurfäktning inte är så poppis i Katalonien, snarare tvärtom! Det har varit enorma protester mot den här lagen.

Tyvärr så fortsätter djurplågeriet här nere i Andalucia då folk inte ger ett dyft om djur och deras rättigheter.
Ju mer plågsamt och långdraget du kan döda en tjur här desto större matador är du.

Matadorerna och deras familjer är oerhört högt ansedda och några har till och med gift in sig bland de mest aristokratiska familjerna.

Det mest populära argumentet för att behålla djurplågeriet av tjurar är att det är en del av det spanska kulturarvet, men när man frågar ifall de vill införa inkvisitionen som också är en spansk företeelse ifrån början så nekar de och säger att det var ngt som var förr då folk inte visste bättre…
Likaså när man frågar ifall de tycker det är ok med kvinnomisshandel och barnaga .

Inte för att jag vill döma ut ett lands befolkning men spanjorer är hemska när det kommer till djur, för en spanjor i allmänhet så är djur lika med föda, dvs ngt som skall dödas och ätas upp, eller utföra ett arbete för så liten omkostnad som möjligt.

Jag har sett hästar, mulor, hundar som har vare sig fått vatten eller mat och varit helt sönderpiskade med stora sår.

När Florre och jag var med i en djurskyddsförening så fick vi ofta in hundar som hade fått leva hela sitt liv ute på en minimal balkong utan möjlighet till att få röra. En gång så fick vi in en hund som hade fått ögonen utstuckna för att ägaren inte var nöjd med hennes insatser.

Och när man berättar om sådant för en spanjor så säger de bara jaha vad är det med det då det är ju bara ett djur…



Men över till ngt lite mer glamoröst…

Utseendefixeringen inom gayvärlden, eller snarare den svenska varianten.

Jag skulle vilja påstå att det är lögn och förbannad dikt när bögar påstår att det inte finns någon utseendefixering…

Ser du inte ut på ett visst sätt så kan du lika gärna gå och gömma dig i garderoben igen.

Skulle du råka vara tjock och tunnhårig så är du chanslös på köttmarknaden, det spelar ingen roll om du så är det trevligaste som går i ett par skor. Likaså om du är fjolla då duger du möjligtvis till att sätta på men inte till mkt mer

Det enda sätt du kan få status på om du inte är snygg är att vara antingen rolig eller en superbitch, då kan folk umgås med dig men de vill fortfarande inte ha ett förhållande med dig.


Tom bland de som är inriktade mot bears and chubs, dvs de som dras till läder och lite hårdare saker är iika fixerade trots att det i den världen är helt andra premisser som skall gälla…



Chub

Som bear eller chub skall du vara tjock, hårig och maskulin och totalt ointresserad av mode och utseende…

Jag kan säga som så att de som motsvarar den beskrivningen oftast inte är speciellt omsvärmade medan de som är smala och har sex pack iklädda det senaste modet däremot är det…

Jag skulle vilja säga att reglerna inom gayvärlden är stenhårda och uppfyller du dem inte så kan du lika gärna dra tillbaka dit du kom ifrån…

Om du är tex är asiat, dvs ser asiatisk ut så är du ett sk curryluder som bara är ute efter att lura pengar av godtrogna. Det spelar ingen roll ifall du så är professor och miljonär, du är ändå bara ett luder…

Är du utlänning så är du lika lite värd såvida du inte ser väldigt bra ut och har en stor kuk, då blir du eftertraktat som påsättare, när du har satt på alla så åker du ut i kylan och blir bara en jäkla svartskallehora.

Det är inte kul att inse de här sakerna om den egna gruppen men när HBTQ gruppen skriker om folks fördomar och att de ska respekteras då de är precis som alla andra så kanske man borde städa lite i de egna leden… man kan inte kräva respekt och inte ge den själv.

På det sättet måste jag säga att gayvärlden är lite annorlunda här i Spanien, här spelar det inte så stor roll hur du ser ut så länge du vill göka hejvilt.

Visst existerar det en utseendefixering även här men inte på det exkluderande sättet som i Sverige, dvs att fula inte platsar in. Det är mer av ett konstaterande att du är snygg och du är inte snygg och nu går vi och gökar i mörkrummet för där blir alla katter grå ;-)

onsdag, juli 28

Mode Och Signaler

Bella Stenberg har skrivit en intressant artikel om mode och dess ursprungliga signaler.

Precis som Bella har jag märkt att inte många egentligen reflekterar över vad det är de sätter på sig och vad det står för.

Många avfärdar mode med att det inte är viktigt eller betyder ngt, men det stämmer inte riktigt. När en sak blir trendig så tenderar den ursprungliga signalen att holkas ur och bli allt mer betydelselös, ungefär som ordet kränkt som en gång stod för ngt allvarligt men idag är ett uttryck som används när man inte hittar sitt favoritäpple i fruktdisken. Och istället tvingas man använda allt större ord för att beskriva det som ordet kränkt var menat för.

Som gammal åldring känner jag igen de flesta tendenser som kommer att vara trendiga i höst och vinter. Jag och mina vänner klädde oss precis likadant under början på 90-talet.

Det som jag kan tycka är lite trist att det inte förekommer så mkt nyskapande, man stuvar om ngt gammalt och sätter en ny färg på det och voila så tror folk att det är nytt och fräscht.

Här kommer lite bilder på vad som kommer att vara på tapeten den här hösten och vintern…

versace

Versace har som vanligt kroppsnära som utgångspunkt

richmond richmond2

John Richmond återupplivar 90-talet

givenchy givenchy2

Givenchy försöker skaka liv i bondagemodet som Boy George brukade sälja i sina butiker

Bilden på killen i jacka är ett bevis på att leggings inte är ett smickrande plagg för alla.

6double

Dsquared2 använder homoerotik som vanligt i sina kampanjer

mihara

Mihara Yasuhiro har gjort den här kostymen som jag def vill ha

benetton

Även Benetton skakar liv i gamla trender...

MJ

Jag tror jag var lite före Marc jacobs med att bära kilt...

Jag brukade ha en svart kilt och kängor när jag sjöng på scen...

tisdag, juli 27

Att sälja sex är en mänsklig rättighet...

Som så många gånger undrar jag vad Gudrun Schyman baserar sina så ”korrekta” åsikter på?

Känner hon överhuvudtaget någon som jobbar inom det här fältet?

Eller är det som så ofta i politiken man ser det man vill se, dvs man plockar bara ut de fall som kan tjäna som exempel på det man säger.

Hon har dock helt rätt i att köpa sex inte är en mänsklig rättighet däremot att sälja sex är en mänsklig rättighet!

Om alla dessa människor som är emot sexhandel kunde försöka och se hela bilden och inte bara de fragment de själva vill så skulle de se att jämföra trafficking med vanlig prostitution är som att jämföra barnarbete med att man ger barnet eller barnbarnet en femma för att det städar sitt rum.

Skall man vara konsekvent så är ju båda sakerna barnarbete eller hur!

Felet med hela den här debatten är att man angriper det från fel håll, istället för att försöka stoppa ngt som alltid har funnits så vore det bättre om man försökte göra sexhandeln mer seriös.

Helt enkelt att man ser till att folk jobbar under drägliga förhållanden, har ett fackförbund, läkare, rättigheter osv precis som alla andra som jobbar i Sverige idag.

Man kan tycka vad man vill om folk som säljer sex men att försöka utrota fenomenet är omöjligt, det har förekommit i alla tider och lär fortsätta göra det så länge människan har en sexualdrift.

Skillnaden mellan trafficking och prostitution är milsvid, de som utsätts för trafficking är en del av ngt mkt större i ett brottssyndikat som oftast är baserat på vapen och droger. Prostitution handlar om ngt helt annat, nämligen att själv välja att jobba med sex på sina egna villkor.

Och skall man nu vara cynisk så är mkt av det kvinnliga beteendet uppbyggt på att sälja sig. En kvinna som går ut på krogen och medvetet visar upp sin kropp i djup urringning och kort kjol för att bli bjuden på drinkar och sedan hänga med grabben som bjudit henne är lika mkt luder som tjejen som får pengar för samma sak,

Eller frugan som låter gubben komma till för att hon skall få ngt i gengäld vare sig det gäller att klippa gräset eller extra shoppingpengar.

Och då tycker jag nog att tjejen som tar betalt i pengar är den smartaste ;-)

De flesta av oss är faktiskt luder lite då och då, helt enkelt när vi gör saker som vi inte till 100 procent själva vill just då och vi ser att vi kan ha nytta av att gå med på det.

Gudrun Schyman med många hävdar att de här kvinnorna och männen är offer och inte vet sitt eget bästa, men istället för att försöka göra deras tillvaro drägligare så stigmatiserar man dem och utsätter dem för ännu större faror genom att tvinga in dem i ”mörkret” där de inte har tillstymmelse till rättigheter då man kriminaliserar deras kunder.

Och precis som inom alla grupper i samhället så finns det människor som är störda och tar chansen att vara grymma när de vet att deras ”offer” inte kan sätta emot ngt till försvar.

Så vad Gudrun Schyman med anhang gör är att indirekt uppmana dessa störda individer med våldstendenser att ta ut sina lustar på de kvinnor och män som jobbar med sex istället för att skydda dem ifrån dem.

Det skriks om ljus längs mörka gator och skumma parker eftersom våldtäkter kan ske, men att skydda prostituerade verkar mindre viktigt trots att man genom sexköpslagen faktiskt utsätter dem för långt större risker i deras jobb.

För mig så är hela den här debatten cynisk och visar bara på det enorma förakt som de här människorna har gentemot en viss grupp i samhället, nämligen de som använder sina kroppar som arbetsredskap.

måndag, juli 26

Amanda Brihed

Jag blir så förbannad när jag läser sådant här!

Självklart inte på Amanda utan på alla de nötter som kommenterar och tror att de vet vad de talar om!

Jag undrar ifall någon av dessa personer ens skulle tveka ifall frågan hade gällt en deformerad fot, hand eller ansikte.

Men så fort genitalier är inblandade så skriks det i högan sky. Har någon av alla dessa idioter ens försökt att sätta sig in i hur det är att varje morgon se en bild i spegeln som inte över huvud taget stämmer med hur det känns på insidan och i själen?

Jag har haft förmånen att känna några transsexuella genom mitt liv och jag skulle inte vilja byta med dem för allt guld i världen. De problem som de här människorna brottas med både innan och efter en operation är fruktansvärda.

Självmordsförsök är ngt som förekommer ofta hos den här gruppen då de inte har mkt stöd i samhället och faktiskt är helt utelämnade till sjukvården som har den absoluta makten över deras lycka.

Innan en operation ens kan komma på tal så skall det utredas in absurdum och vänner och familj intervjuas ofta för att höra ifall det föreligger några tvivel. Så råkar någon av vännerna eller familjemedlemmarna ha en negativ åsikt om könsbyten så kan allt spolieras, så ofta tvingas den som vill gå igenom ett byte till att bokstavligen be för sitt liv att de inte skall säga ngt negativt som kan förstöra deras framtid...

Jag tror inte många skulle tycka en sådan situation vore ok och framför allt rättvis!

Och all denna spänning och osäkerhet resulterar i ångest och depressioner som sedan vänds emot dem…

Vem skulle orka leva i en sådan situation utan att till sist bli själsligt skadad för resten av livet.

Ingen skulle tveka om att hålla med om att utseendekravet i samhället är enormt idag då vi matas med det ena skönhetsidealet efter det andra som är ouppnåeligt och som i långa loppet får oss att känna oss otillräckliga som män och kvinnor.

Tänk er då att det inte handlar om vikt och muskler utan om ngt som är mkt mer grundläggande för personligheten och den själsliga hälsan, nämligen uppfattningen om det egna könet!

Har de nu turen att bli beviljade en operation så är det inte alltid att allt blir perfekt, speciellt hos de som haft ett manligt kön innan. En del tvingas leva med ett utseende som avslöjar dem direkt och gör att de aldrig kan smälta in totalt i sin roll som kvinna, trots detta så väljer de att genomgå operationen, det om ngt borde säga hur viktigt det är att få utsidan att stämma med insidan.

Svenskar idag anser att det är deras rätt att få vara precis som de vill, men en del inser inte att det är samma sak för de här personerna, det enda som skiljer är att det krävs lite mer arbete för att komma till mål.

Visst kan jag hålla med om att barn inte är en rättighet men de flesta tycker nog ändå det inuti när det kommer till kritan.

Som människa har vi ett behov av att föra våra gener vidare oavsett lämplighet eller ej. Att då förvägra den här gruppen rätten att adoptera medan man tycker det är ok att gaypar skall få göra det blir en smula inkonsekvent.

Jag skulle vilja påstå att sättet ett samhälle behandlar minoriteter på är en tydlig indikation på hur civiliserat och humant det egentligen är.

Visst är vi en bit på väg men det finns fortfarande mkt att åstadkomma och förbättra!

torsdag, juli 22

Sexigt Ojdå!

Det här vore väl ändå på tiden! Att staten lägger sig i vad vuxna gör med sina skrev har lite Stalin varning över det hela.

Det vore även på tiden ifall vi slutade skuldbelägga de som arbetar med sex, och anklaga dem för att ha ett hemskt yrke och inte veta sitt eget bästa.

Alla människor passar helt enkelt inte för alla yrken, jag skulle bli en urdålig mekaniker men inte säger jag att det är ett hemskt och förnedrande yrke trots att de som jobbar med det ser ut som BP:s oljeläcka.

Det vi SKA reagera över är när människor blir tvingade till att jobba med sex av ngn annan. Men som de flesta normalintelligenta inser så är det en milsvid skillnad mellan att bli tvingad att utföra ett yrke och att själv ha valt det.

Jag har känt ett antal prostituerade i mitt liv allt ifrån tjejer och killar som gått på gatan bokstavligt till sk lyxluder som tagit 10 – 20 000 per natt det roliga är att ingen av dem har stämt in på den populära feministiska myten att de är drogare, kommit från trasiga hem eller varit tvingade. Tvärtom de har varit helt nöjda med sitt val av yrke.

Vad många inte tycks inse är att sex är ngt som ligger i vår natur och att sälja sex har förekommit så länge det har funnits människor, och kommer att finnas så länge vi befolkar den här planeten. Det är ett behov vi har precis som att äta och sova. Det har gjorts undersökningar som visar att människor som inte får tillräckligt med fysisk kontakt blir deprimerade.



Hur kommer det sig att varenda jäkla människa anser att deras
ungar är ett enastående mirakel så fort de råkar göra en grimas?

Livet är fullt av roliga och dråpliga saker men det folk fokuserar på är när deras unge har lite spenat i mungipan och grimaserar utan att inse att grannen i radhuset bredvid tycker precis likadant.

I GP så har de en bildserie som heter Ojdå, av 25 bilder så är 10 på barn som inte gör ett jäkla jota mer än att bara vara just barn. Är det så märkvärdigt med barn idag så man måste betrakta det som ett stort Ojdå?

Över huvudtaget så tycker jag att barnföräldrar idag är lite lätt enkelriktade, eller snarare totalt ointresserade av att ta hänsyn till sin omgivning, det är inte trevligt när Johan 3 år skriker arslet av sig och mamma och pappa tror att omgivningen är precis lika förstående inför Johans bortskämdhet.

Ok jag gillar inte barn det tror jag säkert ni har märkt vid det här laget men om ungar idag fortsätter att bli uppfostrade på samma sätt så kommer samhället att gå under till slut, barn som aldrig får lära sig att ta hänsyn, anser att allt är alla andras fel, alltid har en ursäkt eller undanflykt för att slippa obehag, kräver att de skall få vara som de är på andras bekostnad.

Samhället kan klara av EN individ med ett sådant beteende men om en hel generation är sådana så kommer det att bli kaos.

Man gör inte barn en tjänst genom att curla dem genom hela livet, tvärtom man skapar människor som blir helt handikappade socialt sett och framför allt så tar man bort deras uppfinningsrikedom dvs att finna lösningar på problem och situationer då de är vana vid att någon annan sköter jobbet åt dem.

Man brukar skämta och säga att var och en är sig själv närmast men om det fortsätter så här så är det precis ett sådant samhälle vi kommer att få.

Och tro nu inte att jag har haft en svårt och tuff barndom, tvärtom, jag om någon har varit omhuldad och bortskämd men jag fick också lära mig att jag inte är ensam om att vilja komma först och att man skall visa respekt för sina medmänniskor då de är lika mkt värda som en själv.

tisdag, juli 20

Vem bryr sig om priser?

Inser att även jag måste vara tv-stjärna hos tv 3 då jag inte kollar priser vare sig det gäller Gucci eller Lidl…





Vad är det med folk på AB just nu?

De spyr galla över allt och alla och tolkar saker uppåt väggarna bara för att kunna skriva skit.

Bloggen som Nattan skriver om är inte alls lika ytlig som hon gör gällande, tvärtom beskriver den snarare hur Filippa R jobbar, att hennes pressekreterare ibland trycker in en komplimang innebär inte att den har samma upplägg och inriktning som Kissie…

Hur vore det med lite sansad kritik och faktiskt respekt för andra människors arbete? Man behöver inte förlöjliga dem bara för att man inte delar deras politiska åsikter.

Jag är dessutom ganska säker på att även Nattan har lite dyra kläder i sin garderob…

söndag, juli 18

Söndagspott

Lena Mellin den lilla raringen har gått och blivit polisanmäld av ngn, dock inte Littorin. men för att det skall kunna gå vidare så måste SOL gå med på det.

Jag hoppas innerligen att han gör det! Jag förstår att det måste vara urjobbigt just nu med skilsmässa och vårdnadstvister men människor som Mellin och Helin måste sättas på plats och lära sig att det inte är ok att starta regelrätta häxjakter utan tillstymmelse till faktiska bevis.

Jag blir lite fundersam när jag lyssnar på det här bandade samtalet…

Det låter inte alls som om chefen löper amok utan snarare som en person som förtvivlat försöker nå fram till ngn som är oerhört korkad.Hade det handlar om aggression och mobbing så hade hennes röst låtit helt annorlunda. i mina öron så låter det mer uppgivet då alla argument är uttömda. Ida låter ju inte ens kvinnan tala färdigt innan hon avbryter och kommer med egna tolkningar av vad som sägs…

Malin Lernfelt skriver om nationalism efter att ha läst Emil Jensens krönika i ETC. och jag måste ju hålla med om att killen verkar lite blåst…

Vi kanske inte skriker inte ut vår nationalism på samma sätt som man gör i andra länder, däremot så har vi faktiskt exakt samma arrogans som både USA att vårt sätt är det bästa oavsett ifall det är det eller ej.

Jag kan bara gå till mig själv, ännu efter många år utomlands så kan jag komma på mig själv med att tänka att det svenska sättet är bättre… Och då var jag ändå inte varit speciellt svensk i mitt tänkande innan jag flyttade.

Vi har en obehaglig tendens att förminska andra länders system och lösningar utan att inse att vi är precis lika låsta i våra värderingar som de vi förminskar.

Det vi är bra på är att vara öppna för influenser utifrån men vi tenderar att “pittoreska” dem, med andra ord vifta bort dem med att de inte vet bättre men de är ju trots allt lite gulliga, gästfria, eller vad man nu väljer för beskrivning.

fredag, juli 16

Strandad Man...

Herregud jag undrar hur länge AB skall hålla på och slingra sig när det gäller Littorin? För varje dag som går så får de allt mindre att hålla fast vid.

Stackars Lena Mellin gör mer eller mindre rena akrobatkonsterna för att försvara sitt urusla omdöme när det gäller publiceringen. Affären hamnar får allt mindre utrymme och hamnar längre och längre ned på sidan för var dag.



Peter Siepen har skrivit en artikel idag om hur folk ser ut på stranden och jag tenderar att hålla med honom.

En del ser för jävliga ut på ren svenska. Det handlar inte så mkt om hur de ser ut utan mer om vad de har på sig.

Det är bara svenska och amerikanska män som har på sig korta långbyxor när de badar, resten av världen har insett att 20 meter tyg är lite hindrande i vattnet.

Det innebär inte att man måste ha på sig string eller supertighta speedos.
Själv tror jag att det inte handlar så mkt om själva badbrallan utan mer skräcken för att få sina genitalier bedömda.

Trots att Sverige skall vara så naturligt och liberalt så är svenska män livrädda för att bli uppfattade som sexuella. De avfärdar det mesta de skyr med den uttjatade frasen att det är bögigt…

Om de för en sekund stannade upp när de är på väg upp ur vattnet och tittade ned så skulle de få se att deras juveler är precis lika avslöjade och faktiskt ser ändå mindre ut pga allt tyg.

Jag tycker Peter har rätt i mkt av det han skriver, spec det där att så folk har gift sig och ynglat av sig så tillåter de sig att förfalla totalt.

Jag ser det som att de indirekt dissar sin make/maka genom att göra det, ok man behöver inte se ut som Siepen i kroppen men man kan ändå ta hand om sig själv och framför allt paketera sig själv lite mer snyggt.




Det handlar inte om att dölja vem man är. jag är rätt övertygad om att den äkta hälften vet hur man ser ut en söndagsmorgon med bakfylla, utan det handlar mer om att visa uppskattning av partnern genom att göra sig fin för honom/henne. Helt enkelt att partnern fortfarande är värd att anstränga sig för.


torsdag, juli 15

Gay, Sex och Äktenskap

Äntligen verkar det som åtminstone ett land i Sydamerika har bestämt sig för att göra likakönade äktenskap lagliga. nu hoppas jag bara att alla de andra följer efter. Tyvärr har jag en känsla av att det lär dröja då katolska kyrkan har ett järngrepp om Sydamerika.

Det är lustigt egentligen att de som är emot gayäktenskap är de som har mest fördomar om vårt sexliv, dvs de tror att vi gökar jämt och överallt. Man kunde ju tycka att de om några borde vara positiva till vår önskan om att binda oss med bara en partner och leva monogamt precis som heterosarna.

Ett populärt argument från dem är att det står i bibeln men av ngn anledning så talas det tyst om att det citatet hänvisar till sex och inte kärlek. Och ngt som helt förpassas är fördömandet av skilsmässa, otrohet, stöld och framför allt kvinnans värde i förhållande till mannen.

Skall man nu roa sig med att tro på amsagor så bör man ju följa alla reglerna och inte bara plocka ut dem som man tycker passar för dagen.

Och ngt som verkligen tycks glömmas bort är att man skall älska sin nästa som sig själv… Och med tanke på hur mkt hat en del religiösa tycks besitta så kan de inte vara speciellt förtjusta i sin egen person.

Det skall tydligen hållas en skönhetstävling där man utser Miss Transsexuell…

jag måste erkänna att jag är imponerad av tjejernas mod att gå ut offentligt. jag har känt ett par transsexuella i mitt liv och de har alla haft som högsta önskan att totalt smälta in bland kvinnor.

Det jag funderar lite över är hur “Svensson” ser på tävlingen? Kommer han att se dem som kvinnor och bedöma dem efter deras skönhet eller kommer han att bedöma hur väl de smälter in bland de naturligt födda kvinnorna, dvs hur pass lite manliga drag de har kvar efter sina operationer och hormonintag.

Om man ser på pollen som gjorts så är det just Linn och Agneta som ligger bäst till då de mest verkar svara mot den "naturliga" synen på hur en kvinna skall se.

Den synen finns även bland de homsar, ju mer kvinnlig du ser ut som transsexuell desto mer lyckad är du. Medan den totala motsatsen gäller för dragqueens, där man skall vara så överdriven som möjligt för att vara bra.

För att inte tala om synen vi har på oss själva, är du fjolla så är du långt ned i hierarkin medan du hamnar i topp om du är extremt manlig. Problemet är bara att man skall se ut som den amerikanske drömmannen, avviker du ifrån den bilden så är du inte heller spec lyckad. Så råkar du vara tjock, hårig, bonde, invandrare etc så halkar du ned på listan.

Tyvärr vet jag inte hur synen är bland de lesbiska då homosexuella män och kvinnor iaf i Sverige är rätt segregerade, och uppriktigt sagt så förstår jag inte varför…

Man kan ju tycka att i en grupp som stått utanför så länge så borde det finnas lojalitet mot det egna ledet men tyvärr är det snarare tvärtom.

onsdag, juli 14

What Goes Around...

Det verkar som om AB börjar inse att de hoppat i galen tunna ;-)

Det tråkiga är att ingen kommer att komma ihåg Littorin för hans jobb vare sig man tyckte att det var bra eller dåligt skött, utan endast AB:s beskyllan om köpt sex.

Den lilla bitchen i mig hoppas att SOL stämmer skiten ur
AB och Lena Mellin…

För vill man nu svärta ned en människa så finns det bättre metoder än att göra det på det här taffliga sättet.

Framför allt använda sig av metoder där den anklagade faktiskt kan försvara sig en smula.

tisdag, juli 13

Lena Mellin, Piller och Sprit...?

Jag måste säga att jag blir allt mer fundersam över hur AB hanterar historien med Littorin.

Helle Klein som jag alltid tyckt varit vettig tycks ha drabbats av den allmänna blodstörsten.

Och ju mer man läser desto mer inser man att tidningen har en agenda och det är att misskreditera regeringen så mkt som möjligt inför valet.

Varför annars börja tjafsa om Reinfeldt och hans pålitlighet. Så vitt jag har förstått så var han inte med när SOL gjorde sitt påstådda inköp.

Eller kommer det att dyka upp ännu en Anna som påstår att Freddan var med på ett hörn, det skulle inte förvåna mig allvarligt talat med tanke på nivån som AB befinner sig på.

Det som äcklar mig är att det inte finns tillstymmelse till bevis utan allt är baserat på hörsägen

och vi vet inte ens om det är sant då de enda som varit i kontakt med Anna är AB. Det kan lika gärna vara en uppdiktad historia från början till slut.

SOL:s erkännande om sexchatt kan inte ses som ett bevis för det andra. Jag är ganska säker på att de flesta som använder internet ngn gång har sexchattat eller flirtat då det inte känns så allvarligt pga skärmen som är emellan.

Det som roar mig är att jag sitter här och försvarar en person som står politiskt för saker som jag inte alltid håller med om. Jag vet att många tror att jag är moderat ut i fingerspetsarna men det är lite fel, jag skulle snarare vilja beskriva mig som humanist dvs jag tycker lite av varje från alla politiska genrer.

Lena Mellin påstår att man skall ta demo undersökningar med en nypa salt, gäller det även när det påstås att socialdemokraterna avancerar?

Vad som verkligen är störande är all denna jäkla dubbelmoral som svenskar roar sig med. Om nu det skall vara kriminellt att köpa sex så borde det i rimlighetens namn vara lika brottsligt att sälja det. Och hur blir det när det gäller andra saker, typ knark?

Skall langarna skyddas medan köparna kriminaliseras?

Tjuven går fri medan offret får böter för att de inte hade tillräckligt tjock dörr?

Patienten ansvarig för läkarens felbehandling?

Det är precis samma typ av resonemang...

Personligen tror jag att om man gjorde precis tvärtom, dvs folk fick köpa och sälja sex precis som de ville så skulle det inte finnas några problem, snarare skulle marknaden bli självsanerande.

Jag har känt ett antal horor o mitt liv och ingen av dem har varit några offer, tvärtom de har alla varit mkt jagstarka individer som vetat varför de gjort saker. Och i nio fall av tio så har det handlat om pengar.

Så jag tror inte på den där offermyten som alla feminister tycker om att servera. och framför allt myten om vem som köper sex, inte har jag hört att det varit konstiga män med udda behov, det har snarare varit helt ordinära killar som velat pröva ngt nytt, eller legat i skilsmässa precis som SOL, eller helt enkelt inte haft en stadig partner.

Skall man nu roa sig med att utsätta Lena Mellin för samma typ av bevislös granskning som hon gjort med SOL så lär hon enligt olika trådar på det gamla goda FB vara lesbisk, tablettmissbrukare och alkis.

Och iom att hon inte dementerar det hela så måste det ju vara sant om man skall föra hennes typ av resonemang ;-)

söndag, juli 11

Lena Melin Om Det Köpta Sexet...

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker faktiskt hemskt synd om Littorin!

Det AB gör mot honom är rena häxjakten enbart uppbyggd på en okänd kvinnas ord.

Det som verkligen får mig att fundera är varför det är så fult med sex i Sverige när vi ändå skall vara så förbaskade liberala.

För om man nu skall vara kritisk så inte sjutton skötte Littorin sitt jobb som minister med kuken, så var han föredrar att stoppa den är egentligen inte relevant överhuvudtaget för hans jobb.

Att sedan som AB totalt förstöra hans rykte, familj och framför allt hans barn är inte ngt som jag kan tycka är lovvärt. Snarare tvärtom, det är djupt förkastligt i en demokrati som påstår sig värna om barn och deras rättigheter.

Man kan ju börja undra varför Anna väljer att berätta sin historia just nu och framför allt varför? Vad finns det att tjäna på i den här historien för henne, hon tycks ju inte ens vara hundra på att det verkligen är Littorin som varit hennes kund.



En stolt och pk hora?

Och jag tycker hon känner helt rätt när hon säger att hon känner sig skyldig till att ha förstört en människas liv och relationer.
Och om nu AB är så mån om att få fram sanningen? Varför publicerar de då inte "Annas" verkliga identitet. Varför skall hon skyddas och inte Littorin då han faktiskt avgått och därmed är civil igen.





Lena Melin som driver den här hatkampanjen framstår som allt mer cynisk för varje svar hon ger på varför det är så viktigt att rota vidare i en människas sexliv.


Lena Melin rotar i Littorins skrev?

Det roliga är att hade det här skett i ngt annat land än Sverige så hade det bara blivit en notis längst bak och alla hade ryckt på axlarna åt det.

Här i Spanien tex så var det en minister som blev fångad på film när han hade dildo sex med sin älskarinna och sedan upplagd på youtube, inte ens hans fru tyckte det var ngt att bry sig om, dvs att hans sexliv blev offentligt.

Människor har sex så enkelt är det. Det innebär inte att det påverkar utövandet av deras jobb.

Eller skall man dra slutsatsen att Lena Melin skulle göra ett sämre/bättre jobb som reporter ifall hon var nygökad?

Det skrämmande med hela affären är att den är preskriberad och ”brottet” begicks innan Littorin blev minister, med andra ord medan han ännu var en privatperson.

Om killen nu köpte sex av Anna, so what? Går världen under?

De flesta av oss har gjort ngt i våra sexliv som vi är mindre stolta över. Hur många av oss har inte någon gång haft sex på fyllan och sedan insett vilket enormt misstag det var men inte är det skäl nog för att utsättas för den häxjakt som AB bedriver just nu.

Jag hade förstått ifall det hade gällt sex med ett barn eller ett traffickinoffer men det var en normal svensk kvinna som valde att bekosta sina studier genom att sälja sig som hora och för att sedan byta inriktning på sitt liv.

Alltså inget offer överhuvudtaget utan en stark svensk kvinna som nu väljer att förstöra för en annan människa genom att gå ut anonymt eftersom hon inte vill få sitt eget liv förstört… säger rätt mkt om henne som person eller hur!

Om det nu är så viktigt att folk får veta, varför då inte stå för sitt tidigare val att jobba som hora?

Vad kommer nästa skandal att bli enligt AB?

Filippa Reinfeldt struntar i bikinvaxa sig?

Lena Melins man rakar pungen som en sann porrstjärna?

Lena Melins systerdotter bröt mot lagen genom att gå mot röd gubbe och måste säga upp sig som sjukvårdsbiträde…

Eller hemskast av allt, de upptäcker att någon i regeringen inte sopsorterar!!!



Jag kan inte säga annat än FY FAN för AB och Lena Melin!

fredag, juli 9

Galna Strutsar...

Idag hittade jag absolut inget skoj att skriva om, förutom Mona då som verkar vara rejält på tapeten hos alla röda bloggfinkar…





Lite lustigt det där hur folk glömmer alla misstag damen gjort genom åren.

Men det som verkligen är lustigt är att folk inte inser att det är socialdemokraterna som ligger bakom alla nedskärningar och försämringar.

Det är ju deras beslut som faktiskt ligger till grund för alla beslut de sista åren men av ngn anledning så får moderaterna skulden trots att de faktiskt fått ut massor av människor i arbetslivet igen.

Sossarna var ju mer pigga på att fixa jobbstatistiken med hjälp av bidrag och tillfälliga utbildningar i hur man klistrar igen ett kuvert och liknande.

Jag är medveten om att en del människor tyvärr hamnar mellan stolssitsarna men det är ju inte regeringens fel utan hur reglerna tolkas av de olika myndigheterna bla arbetsförmedlingen.

För ingen kan väl säga att det inte är bra att ha ett jobb? Både rent ekonomiskt och mentalt. En människa som går hemma år efter år hamnar utanför i en egen bubbla och är inte delaktig i samhället.




För övrigt så fann jag det här testet om hur många personligheter man har och uppenbarligen så är det bra att vara schizofren idag? Jag fick bara sju RÄTT av 40…






Skall jag tolka det som att mitt ego är enormt eller att jag inte är mentalt störd?

torsdag, juli 8

Simpelt skitsnack...

Nu kan jag ju bara tala för mig själv men jag skulle inte tycka det var positvt att få veta vad en artist har för politisk hemvist.

För mig så är det viktigt vad man tycker, och skulle jag få veta vad någon av mina favoriter håller på, och det skulle vara det motsatta till vad jag själv tycker så skulle det faktiskt påverka min syn på artisten ifråga.

I mina ögon så är en artist till för att underhålla inte för att påverka folk som kanske inte har tänkt igenom sina åsikter ordentligt, typ tonåringar som köper det mesta bara det är tillräckligt “coolt”

Och ni har alldeles rätt i misstanken att jag säger att folk är dumma!




Och vad kan man säga om det här då?


Jag tror inte det handlar så mkt om att hålla kontakt med kreti och pleti, mer gammaldags nyfikenhet på vad grannen gör bakom gardinen…

Kanske man skall se det som att vissa inte har ett så intressant liv som de skulle kunna ha…




Kan man ordbajsa mer än den här lille
ministern…

Om så palestinerna gick med på att bo på månen så skulle ändå inte Israel bli nöjt.




Det var lite fel för här har vi ordbajseri en masse…

Jag tror näppeligen att det handlar om att Mona är
KVINNA, det handlar om att ha gjort bort sig och att försöka slicka så många arslen som möjligt, och ju mer hon slickar desto mindre trovärdig framstår hon som.

Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt, det är ngt som de flesta någorlunda intelligenta människor vet men uppenbarligen inte Mona.

Visst är det bra att sträva efter
jämställdhet men oavsett hur mkt man än försöker så går det inte att uppnå det till perfektion, det finns alltid ngn som kommer att ha det bättre än någon annan.

Och nu talar jag inte om kvinnor vs män utan människor.

När det kommer till feminismen så anser jag att det har gått överstyr!

Det har blivit fult att vara man idag, vi får betala för vad män har gjort tidigare i historien utan att själva ha deltagit i “brottet” mot kvinnor.

Som jag ser det är inte feminister ute efter jämlikhet utan snarare payback för ngt som ingen kan ändra på eftersom det tillhör det förflutna.

Och en av de största orsakerna till att kvinnor inte har likadana löner som män är att de inte har kommit på det enkla faktumet att man får vad man begär, dvs begär högre lön istället för att fnittra och tro att chefen kan läsa era tankar.

En chef vill ALDRIG betala det man är värd han eller hon vill tjäna pengar och ju högre lön desto mindre vinst för chefen, det är där felet ligger.

Så är man dum nog att inte inte ta i från foknknölarna när man förhandlar om lönen så får man skylla sig själv…

Ett tips lägg på en fjärdedel av vad du anser att du skall ha i lön och när chefen prutat färdigt så har du den lön som du egentligen ville ha!