lördag, september 29

Ignorance in Leather

Det är lustigt, sedan jag var inblandad i det där bråket på det spanska forumet, eller kanske var det när jag klippte av mig allt håret. Det är som om jag över en natt har bytt personlighet eller ngt. Jag har alltså totalt adopterat det spanska sättet att förhålla mig till andra, dvs att jag är det mest gudomliga som går i ett par skor ;-)

Iofs så tyckte jag väl det innan också men försökte dölja det lite mer...

Men nu är jag spanskare än spanskast, Florre är helt chockad, men det är som jag sa till honom, varför göra ngt halvdant när man kan göra det mest, bäst och värst!

Jag har till och med börjat tränga mig före i köer och det har jag aldrig gjort i mitt liv förut och det är urskoj om jag skall vara ärlig.

Dessutom så tror jag faktiskt att det är bra för ens självbefinnande att få vara så där gräsligt ego, bara man lyckas hålla fast vid vetskapen om att man inte är bäst sas.

För på ngt sätt så är det befrämjande för självkänslan att utgå ifrån att man alltid är bäst och vet mest. Man lurar sig själv lite, kan tänka mig att det är lite som när man ler utan att vara glad och tillslut så blir man glad därför att kroppen tror det pga skrattmusklerna.

Nu låter jag så där kvasifilosofisk eller hur, men testa så får ni se.

Hade jag varit en smart entreprenör så hade jag startat kurser och tagen oförskämt mkt betalt ;-)


Igår gjorde jag färdigt nästan alla smycken som min modell skall ha på sig när jag launchar tävlingen. På eftermiddagen så sprang jag på stan med henne på vild jakt efter ett par långa Gildahandskar, och ett par bilhandskar till mig.

Det gick inte att uppbringa ngt av handskparen, däremot så kom jag hem med ett par torgvantar och en läderslips




Nu har jag precis postat mitt brev i det spanska forumet där jag mer eller mindre kallar dem rasister och att de kan ta alla sina katter och stoppa upp ngnstans och att jag dessutom inte har ngn som helst intention att lämna forumet, tvärtom!

Ni kanske tycker jag är dum som inte ger upp, men sanning och säga så tål jag inte den typen av folk som har den typen av åsikter, både när det gäller mig själv och andra.

FÖRDOMAR OCH IGNORANS

SKALL ALLTID BEKÄMPAS!!!

Jag kan ibland bli jäkligt förundrad över folk som säger att de ogillar de här sakerna men istället för att säga emot och göra sin röst hörd hellre håller käft eftersom det är enklare och inte kräver så mkt engagemang, för mig är det fegt!

Förmodligen uppfattas jag som en pitbull av många men uppriktigt sagt så skiter jag i det, för mig är det väldigt viktigt att sätta ner foten och markera vad som är ok och inte ok. Har folk problem med det så får de finna sig i att jag ber dem dra.

Kanske är jag lite som stackars Quixote som kämpade mot väderkvarnar, men jag klarar inte av att blunda även om det skulle vara enklare på alla sätt. Förmodligen så lär jag dö med orden jag protesterar på läpparna ;-))

Nu skall jag ägna mig åt att driva Florre till vansinne med att hänga upp tavlor och allt annat som skall hänga på väggarna, och tro mig, jag skulle kunna få Dalai Lama att tugga fradga när det kommer till inredning och hur det skall se ut!
Och ikväll skall jag gå ut och supa skallen i bitar och dansa häcken av mig ;-)))

onsdag, september 26

Nedstängt

Det verkar som om Johanna Parikka har stängt ned sina bloggar.

På ett sätt så tycker jag det är sorgligt att hon inte ser ngn annan utväg men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är fegt att fly fältet.

Jag tror att hon någonstans blev totalt överrumplad av den starka reaktionen som uppstod pga hennes hot gentemot Isabella och hennes barn. Jag känner inte Johanna alls men det jag läst, och jag har läst ganska så mkt de sista dagarna för att komma underfund och försöka förstå varför en människa kan vara så grym som jag tycker hon har framstått.

Dels även ganska ointelligent, att så totalt nonchalera fakta från en annan människa som jobbar med det man diskuterar och debatterar, att inte ens försöka tänka tanken att kanske man har lite fel.

Sedan de lustiga slutledningarna att vi alla som reagerat är Isabellas kunder och bekanta, förstår hon inte att det är en rättighet vi kämpar för, vår yttrandefrihet!

Att sedan även dra slutsatser att Isabella inte kan åstadkomma ens en hemsida utan att få hjälp av sina ”män” är att sätta sig själv i en mkt taskig sits.

Att sedan som hon försökte, göra sig själv till ett offer pga av reaktionerna är inte heller det bästa sättet att vända på steken.

Framförallt så tror jag att det största misstaget var att stänga av sin kommentarsfunktion. Att inte kunna försvara de saker man sagt uppfattas nog av många som mkt fegt och en del av härskartekniken.

Sedan kan jag inte låta bli att undra varför hon är så dålig på att skriva, som jounalist så måste man kunna hantera språket någorlunda bra, det är ju ens arbetsredskap, att som hon låta folk se hur illa man stavar och åsyftningar rätt uppåt väggarna gör ju inte att man upplever hennes försvar som bättre då hon konstant försöker få folk till att vara de mest konstiga saker.

Just nu tycker jag synd om Johanna, det kan inte vara lätt att få sina åsikter så brutalt massakrerade som hon har fått de sista dagarna, det kan heller inte vara lätt att nästintill tvingas inse att man är uppfattad som en mkt dålig och omoralisk människa.

Allt detta är dock hennes eget fel, för gör man så mot en medmänniska så får man nog finna sig i att folk reagerar på ens maktfullkomlighet.

Juveler och Parrika

Nu mer ligger jag inne med en rosa tvättmaskin ;-) jag fick för mig att färga ett par blekröda byxor, kan man säga så?

Ville att de skulle bli mer intensiva i färgen så jag hällde i ett antar påsar med rött, och rött blev det :-) Även tvättmaskinen tyvärr, men lite svinto skall nog råda bot på det.

Igår sprang jag hela stan runt för att hitta en anteckningsbok med vaxade pärmar, ni vet de där svarta gammalmodiga, inte en jävel visste vad jag talade om, ibland blir jag så trött.


Paprikan som klagar över Isabella känner sig tydligen mkt mobbad av oss här i bloggsfären, men varför klaga på bloggdrevet när det faktistk är en direkt reaktion på hennes behandlande av en annan medmänniska.

Hade hon tänkt efter lite istället för att bara vilja bli av med ngt som hon inte kunde argumentera emot så hade detta aldrig uppstått, hon hade helt enkelt kunnat fortsätta vara en inskränkt person utan några som helst mothugg.

Nu tänker jag vara lite elak, men en person som i varje jäkla inlägg och kommentar poängterar att hon minsann är journalist borde väl kunna stava och se var det felar grammatiskt i det hon skriver? Är det så som journalister skriver idag så är det ju inte konstigt att tidningarna ser ut som de gör ;-)

Jag blev så glad igår för La Mer, en god vän som tagit sin examen, Felicidades Guapita!

Jag satt även och skrev ihop ett inlägg till det spanska forumet där jag åkte på stryk förra veckan, i inlägget så förklarar jag att de får nog ta och stå ut, för jag tänker inte lämna byggnaden, tvärtom ingen skall tro att de kan sätta mig på plats med rasistiska tillmälen, då jäklar skall de få se ;-)

Och jag jobbar och jobbar med mina smycken så snart känner jag mig som en kristall själv, nu i helgen så skall vi förhoppningsvis fota min modelle och sedan skall det fixas och trixas innan tävlingen börjar.

Läste det här i tidningen idag och jag kan inte hjälpa det men jag blev alldeles sjuk av habegär....jag vet att det inte är poppis i Sverige men det är så pluttigt, och snart blir det kyligare här med, så det är nog dags att införskaffa lite nya kläder till mina små bäbisar.
Det har öppnat en liten butik på andra sidan kvarteret där jag bor och de har de mest gulliga och glamorösa kläder för vovvar.

Nu skall jag bege mig i kast med den jäkla tvättmaskinen och skrubba den vit igen....

Hasta Luego Amigos

tisdag, september 25

No Paprika in leather

Igår så var jag iväg och skrev in mig i en skola, var egentligen där förra veckan men vände utanför då jag fick kalla kårar av området ifråga, jag vet att jag är en obotlig snobb, men vissa saker sitter hårt i.

Som det här med att man undviker vissa områden inte för att de är mindre bra utan för att de är farliga. Det är nog ngt som kommer att ta lång tid att vänja sig vid. Här nere så är det mkt sällsynt med att folk blir attackerade eller skadade på gatorna. Utan det är en rädsla jag tagit med ifrån Sverige.

Och som vanligt tänker jag skriva lite om Parikka, idag har hon lagt ut ett inlägg där hon beklagar sig över bloggdrevet och påstår som vanligt genom diverse insinuationer att Isabella ligger bakom allt.


Det är så smart med folk som totalt intelligensbefriar sina motståndare, det måste vara mkt skönt att aldrig behöva ta ställning till ifall man gjort ett misstag.

Sorry Paprika du är en mupp och tacksamt nog så vet jag att det finns folk som vidtagit åtgärder för att du inte skall kunna fortsätta bete dig såhär vidrigt.


Snacka om tillrättalagd bild

Och den här bruden är ju totalt lika intelligensbefriad i sitt yttrande, men det är ju iofs inte så konstigt då hon tillhör LO och de är ju inte direkt berömda för sin positiva attityd gentemot människor som inte gör som de säger, ingen har väl glömt den lilla salladsrestauranten i Göteborg där Sofia tvingades sälja.

Jag undrar lite vad det är för människor och hur de är privat när de uppvisar sådana här attityder offentligt? De kan ju inte vara spec trevliga att ha att göra med?

Maktfullkomlighet är alltid av ondo hur mkt de än försöker försvara och urskuldra sig. Man hotar inte folk till tystnad bara för att man inte kan argumenter för sin sak. Då kan vi lika gärna börja arkebusera människor som inte passar in på löpande band.

Är det ett sådant samhälle dessa människor vill ha?


Nu över till ngt trevligare, nämligen till mitt sista inköp, jag brukar ibland susa in på Yoxx och titta runt, igår så fann jag dessa jeans på rea och bara kastade mig över tangentbordet och beställde dem. Av ngn anledning så är jag helt såld på brunt. Det har alltid varit en av mina favoritfärger tillsammans med svart.
Tyvärr så tror jag inte att jag får kroppen på bilden, men man får nöja sig med det lilla :-)





Apropå svart, förra året så hade jag ett oerhört sug efter att köpa skinnbrallor, ibland så får jag bara såna där infall, oftast så brukar det bero på att jag som modeguru har känt av vindarna, och likaså var det tydligen den här gången. Skinnplagg är tydligen mkt modernt nu, så nu tänker jag återuppta jakten på de perfekta skinnbyxorna som ger mig en gudomlig häck, vilket jag självklart redan har ;-))


Hade varit perfekta utan snörning

Det jobbiga med att hitta de perfekta skinnbrallorna är att de exixterar inte, för mig så skall de se ut som de Jim Morrison hade, dvs tighta, låg midja men inte lika utsvängda ben.



Och apropå shopping ni har väl inte missat Mamsens nya business! Skynda och fynda säger jag bara....

måndag, september 24

Malle goes Leather

Såg en film igår kväll som faktiskt var lite skrämmande, inte för att filmen var bra i sig utan själva ämnet sas. filmen heter Believers och handlar om en sekt och domedagen, vill inte avslöja allt för mkt ifall ni vill se den.

Det som skrämde mig var denna totala ignorans av verkligheten som jag vet förekommer hos många sekter

(även hos Tant Paprika! Du skall inte tro att du kan glömmas bort! Det verkar som om det är anmälningar på gång, både till din arbetsgivare och polis om man skall dra slutsatser av det som skrivs. Och du förtjänar det och mer ändå faktiskt)

Men åter till ämnet!

Det jag funderar över är hur kan man åtsidosätta alla dessa saker som sas inte passar in i ens världsbild, jag brukar smickra mig med att vara intelligent, och även när jag är absolut tvärsäker på ngt så finns alltid en liten liten fundering om ifall detta verkligen är rätt och riktigt.

Jag tror att det är en rätt normal fundering hos de flesta av oss förutom hos sådana som Paprika.

Jag vet inte om jag har berättat om mitt möte med Scientologerna och hur jag totalt knäckte dem ;-)

Kanske är jag för beskyddande och gärna försvarar människor som blir illa behandlade?

I det här fallet så var det jag och ett par kompisar som var på stan och blev haffade av de här raringarna, vi hängde med till deras lokal där de bad oss fylla i div frågeformulär, av frågorna förstod jag att det var ngt som inte stod rätt till.

Så jag började lite lätt fråga varför de trodde att saker och ting var som de var, det ena ledde till det andra. De blev mer och mer provocerade av mina ifrågasättande utan att kunna ge mig bra svar.

Det som fick mig att börja var att de försökte intala mina vänner att det var deras eget fel att de var handikappade, de råkade nämligen vara hörselskadade.

Och sånt där gör mig alltid vansinnig, så till slut när de inte kunde prestera några svar så slussade de mig vidare till sin lille chef eller vad man nu skall kalla honom, han kunde inte heller svara på de frågor jag ställde, utan till slut så bad han mig lämna bygget med mina vänner....på ett mindre trevligt sätt ;-)

För övrigt så kan jag berätta att nu mer ser jag ut som en tvättäkta läderbög.



jag tillhör den där varianten av män som tyvärr blir allt tunnhårigare ju mer tiden går, och igår när jag skulle kliva in i duschen och såg mitt hår i spegeln så kände jag bara att jag vill inte bli en av de där patetiska krakarna som kör med "comb over" så jag grabbade tag i trimmern och skalade av allt, nja jag har tre mm stubb, kan inte riktigt bestämma mig ifall jag ser ut som en Bergen-Belsen fånge eller som en tvättäkta läderbög.

Florre såg dock lätt förvirrad ut när jag klev ur duschen, men han sa att han faktiskt gillade det, misstänker att han sa det mest för att vara snäll, min huvudform är inte riktigt gjord för att vara skalperad, men det är inte så mkt att välja på i dagsläget.

Känner inte riktigt för att göra en massa konstiga hårtransplantationer som kostar multum.

På sätt och vis så måste jag erkänna att jag faktiskt gillar det trots att det kanske ser för jäkligt ut, det är nog känslan av inte bry sig tror jag?

söndag, september 23

Fula Johanna Paprika

Och här visar Johanna Parikka Altenstedt verkligen att hon lever i en värld för sig. Att vara så intelligensbefriad att man kallar/tror att de som står upp för Isabella skulle vara hennes kunder.

Dessutom så har den lilla madamen stängt av kommenteringen i sin blogg, tydligen så var det inte så roligt att upptäcka att hon var rätt ensam om sitt lilla korståg i liberalismens namn.

Tillika så hotar hon ännu en gång med diverse saker, den här gången skall alla som "förtalar" eller "hotar" henne polisanmälas.

Uppriktigt sagt lilla Johanna så tror jag inte polisen är speciellt intresserad av att hjälpa dig, med tanke på vad du har skrivit om dem innan.

Nej, såna som dig skall man spotta på när man går förbi, och jag hoppas innerligen att dina barn får lida för din stupiditet precis på samma sätt som du anser Isabellas barn skall göra bara för att hon råkar ha ett yrke som DU ogillar, och en liten upplysning på slutet, som bög är man inte speciellt intresserad av kvinnor så jag undrar hur du tänker ettikera mig i den ev polisanmälan du gör.

Jag bara undrar hur det känns att se sig själv i spegeln varje dag när man är som du?

Och ännu en gång Fy Fan för såna som dig!!!

Johanna Parikka Altendstedt

Jag blir helt chockad när jag läser det som Isabella berättar på sin blogg om att hon har blivit hotad till tystnad av Johanna Parikka Altenstedt.

Hur kan man gripa till sådana argument som den här damen gör för att få tyst på ngt som hon vägrar erkänna.

Eftersom kärringen, ursäkta ordvalet hotar Isabella så tänkte jag att jag skulle visa er hur damen ifråga ser ut, det är så lätt att gömma sig bakom ord.



Här hade def lite smink behövts

Det lustiga i sammanhanget är lilla Johanna tycks vurma för liberalitet i de mesta andra ärenden men inte när det gäller det som Isabella jobbar med.

Jag trodde inte det var möjligt att sjunka så djupt att man hotar en människa med vetskapen om att ens hot kommer att drabba en tredje part.

Johanna är en sådan där människa som jag skulle vilja spotta på om jag inte vore alltför väluppfostrad.

Jag vet att svenskar har lite svårt för det där att det finns folk som tycker om att jobba med sex och inte känner sig det minsta som offer eller utnyttjade, men det är inte Isabellas jobb det hela handlar om utan att EN RÖST TYSTAS pga en annan mindre tolerant människa inte vill erkänna att det finns MER ÄN ETT sätt att se saker.

Jag är ledsen men jag kan inte känna mer än det djupaste förakt för en kvinna som Johanna som inte vare tar sig tid eller försöker hitta argument som hon kan bemöta Isabella med utan förfaller till de mest uråldriga härskartekniker för att tysta en männisa och dess val som hon ogillar.

Vore jag Johanna så skulle jag skämmas djupt och faktiskt fundera på när hennes ev outning sker. För folk av hennes kaliber har alltid skit att dölja.

Det lustiga är att hon gnyr när hon blir haffad av
polisen på Norrmalm och anser sig bli misshandlad av makten, men tvekar inte det minsta att vara lika vidrig själv som hon påstår polisen vara.

Här och här hittar ni hennes två bloggar.

Nej, som sagt Johanna hade jag haft dig framför mig så hade jag nog inte brytt mig mkt om min fina uppfostran utan spottat dig rakt i ansiktet.

Det är inte människor som Isabella som skall föraktas utan sådana som du som anser sig stå över allt vad liberalism heter, lite lustigt att det är den du påstår dig försvara!

Fy Fan!!!

Och Isabella ifall du skulle råka läsa det här så tycker jag att du skall polisanmäla den här vidriga människan, det är olagligt att hota folk på det sätt hon gjort!

Tillägg:

Det verkar inte bättre än att lilla hoterskan Johanna raderar kommentarer på sin blogg. Alla delade visst inte hennes åsikt och talade om det för henne, men som de flesta makthavare så lyssnar man inte på folkets röster. Men genom att radera det folk uttrycker är ju att ännu mer bevisa vilket litet fegt svin man är

Smink för Män

Igår så jobbade jag med mina smycken nästan hela dagen, jag känner mig så duktig! ;-)

Senare på eftermiddagen så tog jag Florre i hampen och gick ut för att shoppa en ny foundation och ett par bilhandskar.

Det där med smink är inte Florres melodi alls, så han blir djupt generad när jag ställer mig och testar och luktar och i stort beter mig som en gammal tant.

Jag har köpt en del foundations det sista men alltid blivit missnöjd med dem när jag väl kommit hem. Den här gången så hade jag tänkt att införskaffa Almost Makeup från Clinique,

vad jag letade efter

men när jag väl stod där och letade järnet så fick jag till slut reda på av expediten att de säljer inte den i Spanien, så jag tackade för mig och knatade över till MAC disken där det stod en lång, lång sak som såg ut som om hon klivit ur Vogue, eftersom de flesta expediter på El Corte Ingles är superdryga så förväntade jag mig även det av den här tjejen, men hon var supernice och tyckte inte det var det minsta konstigt med en kille som köper smink, tvärtom hon diskuterade glatt för och nackdelar med de olika nyanserna och sammansättningen precis som jag är van vid från Svedala

Det blev den här krämen och nyansen

Det där med att sminka sig och raka div kroppsdelar är än så länge inte speciellt vanligt bland spanska män, vet inte om det beror på mindre fåfänga, eller om de accepterar hur de ser ut på ett annat sätt än svenska män som jag ofta får känslan av försöker passa in i ngn slags stereotyp som är rätt smal.

Nåväl, jag fick min kräm och tjejen sina pengar och jag tror vi båda är nöjda? Sedan så bar det av för att hitta bilhandskar, men det visade sig vara lite svårare, men jag fick tag i ett nytt skärp iaf.

Om man nu skall diskutera kvaliteten på olika krämer och sånt så gillar jag sminket från MAC men inte deras hudkrämer, de jag har köpt har givit mig en massa utslag och klåda, men som sagt sminket är superbra!

Btw har ni sett att mamsen har återuppstått och skaffat en web-shop där man kan köpa de mest underbara bågar jag sett på länge!!!

Ibland så är jag glad över att jag är en liten glasögonorm ;-)

torsdag, september 20

Jag, en jävla guiri

Idag är jag ganska deppig, för jag upptäckte ngt som jag inte alls tyckte om igår när jag var inblandad i ngt som från min sida bara var menat som en allmän kritik men som blev så mkt mer och otrevligare pga alla svar och påhopp jag fick i det spanska forumet och som fortsatte halva natten, för att till sist kulminera i att jag sa upp medlemsskapet

Lite som att öppna Pandoras ask. Kontentan av de svar jag fick var att jag var en jäkla guiri, dvs ngt som är jämförbart med en svartskalle på svenska, och passade inte saker och ting så kunde jag packa mina väskor och dra.

Av ngn anledning så fick de det jag sa till att bli till att jag hatade Spanien och spanjorer, förklarade gång på gång att det var precis tvärtom men de vägrade att ta in det.

De klagade på mitt språk, trots att de mkt väl visste att jag inte behärskar spanska perfekt. Med förlov sagt så fick jag rejält på pälsen, vilket är ok ifall folk använder argument som man kan bemöta. Men att få höra att man är en jäkla svartskalle bara för att man inte gillar en sak är inte ngt som går att bemöta.

Folk har sagt till mig många gånger att Spanjorer är ganska så rasistiska och jag har alltid försvarat dem, men nu inser jag att det var nog jag som inte visste vad jag talade om.

På ngt sätt så kom jag till insikt att oavsett hur väl jag än talar språket, anpassar mig, håller käft om det jag ogillar så kommer jag alltid att vara en jävla guiri i deras ögon. Och det gör ont!

Jag har alltid varit förunnad att aldrig fått ngt negativt för att vara vare sig bög eller utlänning när jag bott i andra länder, snarare tvärtom.

Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska tackla det här? Mest känner jag för att dra täcket över huvudet och inte komma fram på ett bra tag.

Men jag kan ju lugnt säga att det def har haft en avkylande verkan på min energi att vilja bli inlemmad i det här landet och dess kultur och språk.

Jag börjar inse varför så många invandrare inte umgås med den inhemska befolkningen, utan håller sig till de sina eller liknande. Risken är väl stor att jag kommer att göra detsamma nu.

Ngt som dock var trevligt imorse när jag vaknade var att Rexxie skickat mig en låt som jag ville ha :-)

Nu skall jag ta mina små vovvar och gå ut på promenad.

onsdag, september 19

Obefintlig Självkritik

Ojojoj, nu har jag ställt till det igen ;-)

Jag är medlem i ett spanskt kattforum, eller rättare sagt Florre var det och så hängde jag på, eftersom det är ett bra sätt att öva på spanskan.

Häromdagen så var det ngn som startade en tråd med ett skämtbrev ifrån ett engelskt företag som talade om för sina anställda att de var tvugna att undvika vissa vulgära ord....så långt var allt ok med mig, men sedan började folket på forumet prata om hur korkade engelsmän och andra invandrare är som tycker att språket ibland kan vara ganska så vulgärt.

Då blev jag lite irriterad och skrev ett inlägg där jag förklarade att språkbruket hos en spanjor i allmänhet är väldigt vulgärt, man kallar ofta varandra för kuk, fitta , missbildad oäkting osv. Jag skrev att det faktiskt är så som det skämtades om i brevet att folk tycker det låter för jävligt på ren svenska.

Trots att jag bott härnere ganska länge och talar mer och mer så blir jag ändå chockad ibland över hur folk tilltalar varann, en mamma kan kalla sin dotter för fitta tex, könsord och förolämpningar är ngt som hör till i ett normalt spanskt samtal folk emellan

De var väl inte så poppis att jag klagade, för jag fick höra att som utlänning så fattade jag inte sånt där, och jag kontrade med att folk lät som outbildade zigenare vilket är ganska förolämpande här nere.

Idag så beskrev jag i en annan tråd hur jag blev behandlad av en expedit igår när jag skulle köpa mer saker till mina smycken, jag skrev att det där med service är ngt som spanjorer är dåliga på i allmänhet, de behandlar ofta folk, både utlänningar och varandra som ngt katten släpat in, och då tog det hus i helvete på forumet.

Vilket jag givetvis räknat med, men jag trodde ändå att det kunde finnas en liten procent självkritik, men icke, det var nästan så att man kunde läsa att jag skulle ta mitt pick o pack o dra tillbaka till Svedala, men som den lilla bitch jag är så såg jag till att jag fick sista ordet, jag skrev att " I rest my case och att det där med självkritik är ngt som kommer när man är mogen"

Så jag har en känsla av att jag inte är så välkommen längre, jag hoppas inte de lägger skulden på Florre.

Tyvärr så är det faktiskt en av de saker jag avskyr med Spanien, det finns ingen serciceanda öht, man skall vara så jäkla tacksam att man överhuvudtaget får lov att komma in i butiken eller baren och sånt beteende funkar inte riktigt på mig.

Så det har ofta hänt att jag sagt till expediten eller barpersonalen när de efter att ha skvallrat färdigt om föregående kund inför de andra kunderna och kommit framslasande att de kan behålla sin skit för det finns bättre ställen att gå till, de brukar ofta tappa hakan när man gör en sådan sak. Det ingår inte i deras begreppsvärld att ngn kan ogilla att bli behandlad som skit.

Men, men that's life folks

tisdag, september 18

Kylie goes Mariposa

Igår när jag satt hos doktorn så gluttade jag lite i en av tidningarna och fick se att Kylie Minogue skall släppa en ny singel i november.
Om jag kommer ihåg rätt så heter den 2 hearts eller ngt sådant.

Nu låter jag väl som en tvättäkta bög men jag har alltid varit galen i Kylie, faktiskt så anser jag att hon är bättre än Madonna som mest verkar göra saker för pengar nuförtiden och framför allt mindre vulgär.

Kylie verkar vara mkt mer äkta och naturlig trots all sexighet och minimala klädsel på scen.
Ngt som jag verkligen beundrade henne för är hur hon var när hon kämpade mot sin cancer, att medge att man är jätterädd är en väldigt modig sak.

Tror de flesta superstjärnor hade gått i ide eller ägnat sig åt självömkan, men i de intervjuer jag sett med Kylie så var hon en fighter som inte tänkte ge upp och oerhört rak i sina svar mot journalisterna. Något som jag tror är ganska ovanligt bland superstjärnor.


Bilden är hennes nya omslag

måndag, september 17

Revolution

I lördags så var jag tvungen att åka till akuten för mina jäkla öron, dvs infektionen. Den har totaleskalerat och sitter i hela huvudet nu på lilla stackars mig. Näe, det är inte så synd om mig, jag brukar överleva det mesta ;-)

Det jag tänkte skriva om är akutvården, trots att jag bott här nere rätt länge nu så sitter fortarande vissa saker kvar i ryggmärgen, bla det där med läkare och sjukhusbesök.

Så i lördags när jag vaknade och kände att hela huvudet var på väg att sprängas så insåg jag att jag var tvungen att ta mig till akuten för att få lite starkare medicin, så när Florre kom tillbaka från sin konferens på lyxhotellet så drog vi iväg. Jag förberedde mig noga, dvs böcker, dricka, anteckningsblock tom mp3:n åkte ner trots att jag inte hör ett jota.
Florre tittade lite men jag sa att jag blir lätt uttråkad.....

Så kommer vi då till en av akuterna här i stan och sätter oss i väntrummet, 15 minuter senare så är allt klart. Jag kom in efter ca 5 minuters väntan och doktorn gav mig megaantibiotika så jag skulle klara mig över helgen. Kunde inte låta bli att tänka på hur det hade varit i Sverige med den fantastiska sjukvård som finns där, jag hade förmodligen fortfarande suttit och väntat på min tur :-(

Likaså ifall man behöver gå till doktorn så får man tid samma dag, eller senast dagen därpå, du kan till och med i värsta fall gå och sätta dig utan att beställa tid och doktorn tar in dig mellan ett par patienter.

Alla läkarbesök är gratis och medicinen rabatterad till max. Det som förbryllar mig är hur i herrans namn Spanien kan ha råd med dessa lyxbehandlingar när inte Svedala har det, trots att Svenskar betalar så mkt mer i skatt.

Tyvärr så måste jag säga att den lilla människan här nere är fan så mkt viktigare än vad samma person verkar vara i Svedala. Här är det inte bara sjukdomen som ses över utan även den sociala biten. Som innan jag opererade mitt knä, läkarna var superoroliga för att jag inte kunde gå på stan och ta mig en kopp kaffe eller en öl, eller ägna mig åt olika aktiviteter.

Visst finns det saker som är dåliga även här, men överlag så har man en större förståelse och respekt för människor och deras problem än vad man har i tipptoppSverige.

Det jag kan tycka är sorgligt många gånger är att folk så stoiskt accepterar allt, jag tror inte att saker och ting är sämre för Sverige än för Spanien men på ngt sätt så känns inte folk lika viktiga utan det är regler och principer som styr all interaktion mellan myndigheter, vårdinstanser etc och den lilla människan

En revolution kanske vore på sin plats ;-)

Porrig modell med duva

Jag bara undrar när folk skall inse att modeller är ett speciellt släkte som inte har mkt gemensamt med normalviktiga människor, de är perfekta klädhängare!

Alla kvinnor som gnäller över att modellerna är för smala och att de borde använda normalviktiga kvinnor har nog inte riktigt kopplat att kläderna inte skulle se speciellt snygga ut på bild. De flesta människor har olika storlekar på över och underkropp medan de flesta modeller är perfekta rena storlekar både uppe och nere vilket gör att kläder hänger snyggt på dem.


Skulle modeskaparna göra kläder för ”normala” modeller som såg likadana ut som de som de smala modellerna har på sig så skulle storlekarna bli enorma då de flesta kvinnor har en tendens att bortse ifrån sina magar, rumpor och kärlekshandtag när de drar på sig likadana tighta toppar som de smala modellerna.

Jag tror inte ngn skulle tycka det vore sådär jättelockande att köpa ngt som man ser framhäver det mindre snygga hos en, modet just nu är väldigt kroppsfixerat och det är väl bara att acceptera att vissa människor är smala och snygga medan andra inte är fullt lika smala och snygga.

Men kanske jag ska börja kräva att alla som är snygga och kan sjunga måste maka på sig för mig, livet måste ju vara 100 procentigt rättvist eller hur ;-)



Är det så här de nya modellerna skall se ut
för att göra gnälltanterna nöjda?

Och vem fan bryr sig om den här brudens ev porrfilm, förmodligen så har hon själv släppt ut den för att kunna beklaga sig lite.

Det man inte har i talang får man ha i silikonbrösten, men vad skall hon göra när hon blir 75 och brösten fortfarande kommer en halvmeter före henne runt hörnet, leva på sin gamla porrfilm ;-)


Det här är ju bara så sött så man kan smälla av, ibland blir man så varm i hjärtat

lördag, september 15

Advocating Creator

Jag hittade det här roliga testet hos Rexxie
Som berättar vem man är ifall man inte redan vet det :-)




fredag, september 14

The Bridge

Halloj där ute i Cyberspace.

Jag hade tänkt att beställa en väska av märket The Bridge från Yoxx, men idag när jag skulle beställa fanskapet så upptäcker jag att den är slutsåld.

Är det ngn som vet var man kan köpa den någon annanstans på nätet, eller ifall ni sett ngt liknande.

Jag lyckas inte ens hitta en hemsida från The Bridge :-((((



torsdag, september 13

Sverige Suger

Vad är det som håller på att hända med Sverige?

Jag tror inte bara man kan lasta moderaterna för den hårdare politiken för även sossarna hade en likadan inställning på slutet.

Jag förstår att våra försäkringsförmåner kostar multum och att det är en stor utgift i Sveriges budget, men att dra ner på på olika saker för att sedan totalt bortse ifrån kostnad och resurs i andra är ganska korkat.

Jag skulle kunna köpa hela resonemanget ifall vi hade en likadan politik som i andra länder där de inte har samma politiska system. Men när Sverige glatt hävdar att vi tar hand om våra medborgare så ljuger vi rätt mkt. Folk har aldrig varit fattigare än nu trots att vi skall befinna oss i en relativt bra konjunktur.

Massor av människor hamnar dagligen utanför systemet därför att ngn i beslutsställning väljer att bortse ifrån sin mänsklighet, om det gick att överklaga ett sådant beslut så skulle det inte vara några problem, men möjligheterna att få rätt mot de som skall granska oss blir allt mindre för den vanlige medborgaren, vi börjar faktiskt att mer och mer närma oss en diktaturstat där inga rättigheter finns kvar när ngt väl blivit bestämt av staten.

I Järnladyns fall så undrar jag hur i herrans namn vet de på Alfakassan att det verkligen är hon som bloggar? Jag skulle kunna kalla mig Hanna Larsson, 35 år i Tyresö och sitta och skriva i min blogg att jag skattefuskar. Inte finns det några bevis för det, bara det jag skriver i bloggen.

Att basera ett beslut på ngt som inte kan kontrolleras är inte lagligt så vitt jag vet, om inte rutinerna har förändrats oerhört mkt sedan mina dagar inom byråkratin.

Det är lite som att ngn tar ens barn pga hörsägen ifrån en anonym.

Alla beslut måste ha ett underlag som går att ta på, dvs det måste finnas papper med info på, att basera ngt på en sak man läser på en skärm är inte gångbart då saker kan raderas och ändras och framförallt inte kontrolleras genom korrekta personuppgifter.

Jag är Paris Hilton, eller kanske rent av Prins Carl-Philip, skulle nu ngn då göra ett beslutsunderlag på grund av det så vore det ganska korkat eller hur? ;-)

Det som är trist många gånger är att vi svenskar lever i villfarelsen att vi har det så fruktansvärt bra, det har vi inte längre, vi ligger inte ens i topp. Men vi är så indoktrinerade av våra politiker att vi har förlorat vår förmåga att vara kritiska, och framförallt vara rebelliska och kämpa för våra rättigheter som blir mindre för var dag, trots att det skroderas så mkt om hur bra vi har det. Lite som en misshandlad hustru som tror att det är hennes fel att mannen slår henne.

onsdag, september 12

Möss och Domäner

Det regnar!!! Fattar ni vilken lycka det är för ngn som bor på ett ställe där solen skiner mer eller mindre 355 dagar om året.

För övrigt så kan jag berätta att jag har räddat, ev dödat en musunge idag....
Av ngn konstig anledning så händer allt i mitt liv när jag befinner mig på toaletten.
Idag så satt katten och stirrade intensivt på tvättkorgen, för en sekund så undrade jag ifall hon tyckte att det var ngt som jag borde fixa med tanke på att garderoberna är tomma, men efter ett tag så insåg jag att det förmodligen var en myra eller spindel som hon spanade efter. Med andra ord så brydde jag mig inte spec mkt förrän katten började bete sig som en utdöd sabeltandad tiger, helt plötsligt så ser jag ett litet musansikte bakom korgen och inser att katten har köttmiddag i tankarna. Resolut slängde jag ut katten och gjorde färdigt det jag höll på med, sedan stängde jag dörren och satte mig och väntade på Florre som var på väg hem för att åka bort.

När han kom så barrikaderade vi oss på toa med en låda och handduk för att rädda stackarn och upptäcker att det är en liten musbäbis....jag blev alldeles knäsvag och ville behålla den, men insåg att det skulle aldrig funka med den sabeltandade tigern som satt utanför toadörren och vrålade av surhet.

Så Florre tog den lille stackarn och bar ner på pation och sedan vet jag inte hur det gick, förhoppningsvis så överlever den.

Florre å sin sida är på väg till Malaga för att närvara vid en konferens, men han var inte vidare sugen på det pga att jag har åkt på en megainfektion i örat så jag är mer eller mindre stendöv, det enda som jag hör är ett bultande.

Var hos doktorn igår och fick antibiotika mot skiten, så förhoppningsvis skall det väl gå över, men ärligt talat så mår jag skit med feber och allt, vilket jag inte har talat om för Florre för då hade han stannat hemma. Tyckte att han kunde få lite semester ifrån sin lilla bitch. De skall tydligen bo på ett supernice hotell som ligger ett stenkast ifrån stranden.

Dessutom så har jag gått och blivit med domän, maleandro.com. Så nu gäller det bara att lista ut hur i helsicke jag bär mig åt för att få en snygg sajt. Teknik och jag är inte bra vänner!

Apråpå ingenting så var jag och köpte mig en ny jacka häromdagen när jag var ute och jagade pärlor och andra saker till smyckena, ramlade in på HM och hittade en bomberjacka i skinn som var superbillig, och med tanke på att jag alltid av ngn anlednig klär mig som en skinnskalle på vintern, dvs mc-boots, jeans och t-shirt så tyckte jag att det var ett bra köp trots att jag egentligen inte behövde den.



Nästa vecka så skall jag skriva in mig på skolan för immigranter, och den här gången så skall jag fullfölja det om jag så skall spy. Florre sa att jag måste försöka se ut som en fattig immigrant eftersom det inte är populärt att ”rika svenskar” går där, för av ngn anledning så anser de att man skall betala för att lära sig språket när man kommer från Skandinavien.

Nu tänker jag gå och lägga mig i soffan och titta på Kalle Anka och anhang medan jag slurpar i mig glass.


Och ursäkta ifall dagens inlägg låter lätt IQ-befriat men jag mår skit!

tisdag, september 11

Britney, USA, Bimbos

Nu måste jag för ett ögonblick leka rosa kändisblogg

Men jag blir så jäkla sur när jag läser vad folk skriver om Britney Spears och hennes katastrofala uppträdande under VMA.

Folk skriver att hon är blek, fet och totalt talanglös.

Jag skulle vilja se den jävel som kan gå upp på scen efter 4 års bortvaro, två ungar som ploppat ut, diverse jäkla drogproblem ocn nervsammanbrott!

Dessutom veta att ens karriär hänger på hur man beter sig under detta superviktiga uppträdande, visst fan krisar man, det skulle vem som helst gjort.
Eller hade alla dessa supernollor som glatt vräker ur sig att hon är fet och ful gjort det bättre, tror inte det va!!!

Om folk kunde sätta saker inom lite perspektiv och inse att det är inte bara att gå upp o ställa sig o mima, det ligger oerhört mkt jobb bakom ngt som ser enkelt ut på scen.

Visst Brittan är inte min favorit direkt, men man skall vara rättvis, den nya låten är grym på dansgolvet och tjejen ser super ut, hur många skulle klara av att bära upp en behå och hotpants utan att se ut som en cellulitfylld Svenssonbrud från Borås.

Skall jag vara ärlig så undrar jag lite ifall det här en smart grym marknadsföring av Britney och hennes team? För alla kritiker som sågar henne får mothugg av alla oss på golvet, förutom de hjärndöda brudar med anhang som totalt köper allt som skrivs i tidningarna. För genom att visa sig svag så får hon ju folk att ta parti för henne.

Sedan så tycker jag att den Madamen kan ta o gå lägga sig någonstans, vadå göra allt för att få bra pr.

Dessutom så undrar jag när alla dessa BIMBOBRUDAR skall lära sig att saker och ting som ser bra ut på film och i tidningar långt ifrån ser lika bra ut i VERKLIGA LIVET, inte undra på att de mår pest och pina och beklagar sig när de tror att sagor är på riktigt ;-))

Dessutom så är det idag den 11 september, så jag antar att USA är i full gång med att tycka synd om sig själva och totalt glömma alla SINA attacker på länder som inte gör som de vill....Dubbelmoral, nejdå, inte alls

lördag, september 8

White Trash goes Gucci

Det verkar som om dagens inlägg kommer att handla en del om utseende?
Som vanligt medan jag pimplar mitt morgonkaffe och suger i mig mina frukostcigg så ögnar jag igenom tidningarna på nätet.

I GP så undrar man vad man tänker på när man köper kläder, det fanns flera alternativ men inte det mest uppenbara enligt mig, att man köper ngt på grund av utseendet.
Och skall jag vara ärlig så befinner sig de fattiga i tredje världen väldigt långt ner på min lista när jag shoppar.

Men oavsett hur galen jag än är i att shoppa så inser jag att man inte kan se det som en religion som det sägs i den här artikeln. Har vi blivit så fattiga i anden så att det är viktigare hur vi ser ut än hur vi är?

Jag vet inte hur ni är när ni shoppar? Visst jag kan förstå driften med att slänga runt med en väska för 15-20 000 men det gör en ju inte på ngt sätt bättre som person när den väl hänger där på axeln. Personligen så tycker jag det är roligare när man faktiskt hittar ngt som är skitbilligt men ser ut som en miljon dollar på en.

Av ngn anledning så tror många märkesfanatiker att ett dyrt köp eller ett märkesplagg automatiskt innebär att varan är av mkt bättre kvalitet än den billigare varianten.

Jag tror att det är simpla ursäkter för att kunna snobba sig med ett märke för att täcka upp en ibland sviktande självkänsla. Visst nu tänker ni att den lille bögen fått spatt med tanke på att jag jämt vrålar om märken hit och dit.

Skillnaden är att jag vet varför jag köper svindyra saker med fula märken på, helt enkelt för att jag har möjlighet just nu, och för att jag tycker om att skämma bort mig själv och givetvis även för att snobba mig inför mindre bemedlade individer.


Fult? Javisst! Men jag är jäkligt väl medveten om att lyckan inte sitter i den där varan från Gucci, Missoni, Dior eller vad man nu är upphängd på, för mig så det lite som att ta en tårtbit istället för en kaka till kaffet.

Skillnaden är att jag behöver inte leva på makaroner resten av månaden till skillnad från många andra, hade jag inte haft den säkerheten så hade jag def inte shoppat loss i Diorbutiker

Det jag hänger upp mig på hos många är just avsaknaden av ärlighet, ingen erkänner att de gör det för att de gillar att snobba eller skulle må pest och pina när grannen på bussen ser att väskan är ifrån KappAhl.

En annan teori jag har är att en äkta shoppare faktiskt i störst mån drivs av driften att göra fynd, inte prislappen, jag menar att när man hittar ngt för 5 kronor som är supersnyggt och faktiskt av bra kvalitet, det är därför som jag älskar secondhand.
Och med det menar jag att de som säger sig vara shopoholics mest är individer med kackig självkänsla eftersom de oftast ser till märke och prislapp inte hur varan ser ut eller vad man kan ha den till.

Från det ena till det andra inom modevärlden, varför är det så hemskt att man klär på sina hundar? Folk skriker att det är djurplågeri och dylikt, men herregud hela vår civilisation går ju ut på att förmänskliga alla djur så mkt som möjligt, se på Disneyfilmerna om Babe och alla de andra små djuren som talar och går omkring i skor a la Mimmi Pigg.

Beatrice Potter gjorde megasucce med sina små möss som är iklädda victorianska små klänningar.

Många av oss talar med våra djur som om de var kapabla att svara
Så varför denna ilska över att vi tar det ett steg längre, lite dubbelmoral inte sant?


Vad är det med det här jäkla Facebook som får folk att gå igång så? Personligen så har jag fortfarande inte fattat grejen, men i vissa avseenden så är jag efter min tid

På vilket sätt skulle det vara värre att surfa där än att läsa bloggar på arbetstid? Inte ngn större i mina ögon.

Och snälla ngn är man totalt befriad ifrån ansvar bara för att man blivit äldre än 70?
Tanten verkar ju vara vid sina sunda vätskor så varför i herrans namn acceptera ett par femkronor och en blomma när gubben tar nycklarna och går, i det läget anmäler man honom för stöld, man ringer inte tidningen och grinar och antyder att man är vimsig, klarar man inte av sköta såna saker så kanske man skulle reservera en plats på hemmet?

Och varför blir jag inte ett dugg förvånad över de nya vändningarna, visst är jag en cyniker men det var det första jag tänkte när jag hörde om det här fallet.



Detta var dagens morgonkaffetankar ifrån den lilla bitchen som nu skall ta en av många väskor och lite senare skall ställa sig och visa fingret inför alla uteliggare

fredag, september 7

Muhammed var en pedofil!

Alltså nu får de väl ändå ta och ge sig! Skall andra länder tala om för oss hur våra lagar skall vara? I så fall skall våra lagar tamejfan gälla nere i deras sabla medeltidsländer där folk inte är mer värda än skiten under skorna på dem som bestämmer.

I så fall skall alla kvinnor ha rätt till lika utbildning, alla minoriteter vara skyddade enligt lag, alla männskor skall behandlas lika, ingen tortyr, ingen ekonomisk utsugning av folket osv....

När dessa jäkla hycklare kan visa upp resultatet av våra lagar i sina länder så kan jag gå med på att vi kan ändra våra.

Och bara för att demonstrera så lägger jag ut den lille muhammed som vovve och lite annat smått och gott.

Dessutom så var den gode profeten en jäkla pedofil!!!












torsdag, september 6

Owen my Owen

Det här är väl iofs en gammal nyhet, men jag blev lite ledsen när jag läste om Owen Wilson och hans självmordsförsök.

Han kanske inte är världens bästa skådis men på ngt sätt så gillar jag det han gör. Han ser så gojtig ut, man får bara lust att krama och pussa på honom, lite som en gosig björn.

Läste i tidningen idag att trenden med guld och silver nu även skall drabba våra hem, undrar lite ifall jag är den enda som faktiskt istället för att vilja köpa nytt, hellre vill göra om, dvs måla och fixa till det man redan har, typ spraymåla med metallicfärg osv.

Vi har två gamla reliefer som hänger på väggen och jag tänkte helt sonika spraya dem med antikguldfinish, och även en urna vi har i tennliknande material.

Jag är förmodligen helt knäpp! Men jag gillar känslan av att ha ngt som jag gjort själv istället för att köpa ngt som många andra redan har.

Pavarotti är död såg jag, trist! Det verkar som om de stora försvinner en efter en och inte tycks det finnas några efterträdare. Visst det vimlar av sångare och skådespelare men på ngt sätt så har de inte den kvalitet som man kunde finna förr hos dem, det där som kallas för it och starquality.

På ngt sätt känns det som om vi har förlorat massor i vår jakt på snabbast möjlig konsumtion, jag menar det där som kallas autencitet. Det är viktigare att du kan göra skandaler och pressa fram 27 filmer eller låtar på ett år än att vara en riktig stjärna.

Det är viktigare att du köper den där väskan som nyss släpptes i från Gucci eller Marc Jacobs än att du försöker jobba på att vara en bra människa, på ngt sätt tycks vi tro att vi väskan ursäktar alla våra sämre sidor och gör oss bättre.

Visst jag är def inte rätt person att kritisera shopping, men jag är mkt väl medveten om att lyckan INTE sitter i en väska eller ett par skor från ett modehus, utan snarare är det ett sätt att roa mig just därför att jag kan sas.

För jag tror på den där tesen att är man tillräckligt säker på sig själv så kan man komma undan på Nobelfesten i en sopsäck.

Men nu skall jag starqualiteta mig med sopsäcken in i duschen för att sedan bege mig till min lilla doktor som dyrkar marken jag går på och säga hej ;-)

onsdag, september 5

Simma Lugnt

Det blev inget ikea igår, istället blev det en date med min modell och vi satt och spånade fotoideer till min tävling som jag skall ha om ett tag.

Men jag fick i alla fall tag i skärmar till våra lampkronor, först hade jag tänkt att spraya dem i guld, men när jag kom hem så såg jag att det faktiskt blev rätt snyggt med dem som de var i antikvitt, det enda jag skall göra med dem är att sätta på en kantspets,
tror att det kan bli coolt.

Hade tänkt att jag skulle sätta mig och gå igenom alla mina Vogue för att få lite inspiration av de olika reklamkampanjerna.

Funderar även på om jag skall sätta mig och sy en lodenjacka för vintern, en sån där som alla joddlare har ;-)) Fast det känns inte riktigt aktuellt än iom att vi fortfarande har nästan 40 grader dagligen, när fan kommer hösten med svalka?

Satt med La Mer igår och yrade om snö och regn och hur mkt vi längtade efter det.

Pero.....nu drar jag in i duschen, hasta luegos amigos

tisdag, september 4

Hitler Goes Moder Theresa

Så äntligen efter en hel jäkla veckas slit så är vi klara med ommålningen av vardagsrummet., nu är det bara resten av grejorna som skall fixas.....

Igår kväll så satt jag och tittade på de spanska uttagningarna av supermodel 2007, och blev lite småirriterad på en tjej och hennes resonemang, det handlade om att hon råkade få veta att en annan deltagare tyckte hon inte var snygg nog för att bli modell, och tjejen ifråga sa att det handlade om hårt arbete, den första tjejen sa att det handlade om utseende och talang, vilket den fula tjejen sa inte betydde så mkt.

Jag blev rätt surputtrig, det är väl självklart att man inte kan bli modell om man ser ut som Miss Piggy oavsett hur mkt arbete man än lägger ner, tjejen hade tyvärr inte tillstymmelse till chans, hon var smårultig, inga käkben, uppnäsa, ingen struktur överhuvudtaget på kroppen. Det är lite som om jag skulle tro att jag kunde bli elitgymnast, så fan heller, har man inte det som krävs så har man inte.

Men det är ett resonemang som många tycks föra, speciellt i Sverige där alla skall vara så jämlika som möjligt och att man kan bli precis vad som helst och att alla har lika stor betydelse.


Jag anser att det är helt fel, alla människor är inte lika hur gärna vi än vill, det finns genier och det finns idioter, det finns vackra och det finns fula, starka och svaga....listan kan bli hur lång som helst.

Det jag undrar över ibland är varför folk är så rädda för att säga att de faktiskt tycker vissa människor är mindre värda än dem själva? Jag erkänner villigt att det vimlar av folk som jag anser inte är värda ett vitten. Precis som jag vet om att det finns folk som jag är totalt betydelselös emot.

Livet är ju en hierarki och jag tror att om man blundar för det så blir det rätt svårt att leva eftersom livet inte anpassar sig efter våra påhittade socialmoraliska satser.

Men, men jag tänker inte fundera vidare, jag är bäst helt enkelt ;-)) och nu så skall jag fortsätta städa och sedan dra till Ikea för lite småshopping.

Ett sista ord....Under rätt omständigheter så tror jag vilken människa som helst skulle kunna bli en ny Hitler likaväl som en ny Moder Theresa